Свържете се директно с училищата - Сравнете 4 MBA Програми в Правни науки 2023

4 MBA Програми в Правни науки 2023

Преглед

Степента на MBA Закон расте по-голямо значение, тъй като това е важно за бизнес лидери и мениджъри, да имат основно разбиране на закона. Също така, в ежедневните операции на бизнеса, ролята на адвокат, е също толкова важно в резултат на глобалната икономика и политика на изграждане. Една степен MBA закон е предназначен за компетентните и трудолюбиви лица с интерес и в двете теми от бизнес и право и търси бъдещи възможности за кариера в развитието на бизнеса, инвестиции, банкови институции, адвокатски кантори, юрисконсулти, офиси, както и анализ на бизнес политика.

Степента на MBA Законът изисква ангажимент, тъй като обикновено отнема четири години, за да завърши, в сравнение с пет години за завършване на две степени отделно. В една програма MBA закон, студентите ще разгледат въпроси в областта на корпоративните финанси, организационно поведение, стратегическо управление, данъчно облагане, конституционно право и законодателство, както и много други теми.Повечето програми MBA закон ще изискват всеобхватен теза или окончателен проект за градусите да бъде присъдена.

Обърнете внимание по-долу в програми MBA право и може да се намери на образованието, което ще ви помогне да постигнете целите си!

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Правни науки
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение