Свържете се директно с училищата - Сравнете 18 MBA Програми в Човешки ресурси в Съединени Американски Щати 2023

18 MBA Програми в Човешки ресурси в Съединени Американски Щати 2023

Преглед

Тази програма е предназначена за професионалисти, които вече имат трудов стаж в HR и биха искали да подобрят своите умения и знания. Един MBA в HR в САЩ ще ви превърне в HR специалисти чрез личен и професионален план за развитие. Един MBA в HR в САЩ ще ви даде както теоретична подготовка и практически опит от бизнеса, които можете веднага да се приложи на практика. Студентите ще се научат да разбират и анализират различни организационни култури, идентифициране и интерпретиране на информация, да общуват по убедителен и последователен начин и решаване на проблеми и вземане на решения компетентно.

Някои от предлаганите курсове може да включва управлението на човешките ресурси, управленска комуникация, обучение за възрастни, организационно поведение и управление на конфликти.Въпреки това, учениците винаги са в състояние да направят своя избор и да се съсредоточат върху собствените си предпочитания област на интерес. След като взел MBA в HR в САЩ, ще имате лидерски умения, необходими за ефективен мениджър и вие ще бъдете в състояние да преценят и да управляват нуждите на човешките ресурси във всяка компания.

Ако това ви звучи интересно за вас, не се колебайте и се прилага за MBA в HR в САЩ.! Обърнете внимание на опциите, изброени по-долу, за да намерите този, който ви подхожда най-добре!

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Съединени Американски Щати
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (18)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение