Свържете се директно с училищата - Сравнете 17 MBA Програми в Холандия 2023

17 MBA Програми в Холандия 2023

Преглед

С MBA в Холандия програма, можете да учат в очарователни холандски града и се насладете на отвореността на холандската култура, както и интересната политическа среда. Като един от основателите на ЕИО и Европейския съюз, икономиката на Холандия е добре интегрирана в по-голям икономически съюз, което осигурява богата бизнес култура отворен за MBA студенти "наблюдение и участие.

Студентите, преследващи MBA в Холандия ще получат солидна бизнес основа в основите на бизнес чрез курсове, които разглеждат маркетинг, финанси, счетоводство, икономика и мениджмънт. С взаимосвързани глобалната икономика, студенти от MBA Холандия програми ще вземат международен, както и европейски фокус. С непълно работно време и на пълно работно време възможности за обучение и различни области на специализация, има много програми, които предлагат по нещо за всеки вид на студент, преследващи MBA в Холандия.

Прочетете повече за MBA програми, Холандия, като търсите чрез опциите по-долу!

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Холандия
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания
  • Бизнес проучвания
  • Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Наука за храните и напитките
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение