16 MBA Програми в Устойчиви икономически изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Науки за устойчиво развитие
  • Устойчиви икономически изследвания
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MBA Програми в Устойчиви икономически изследвания

    MBA е следдипломна квалификация за студенти, завършили следдипломна квалификация в областта на управлението и администрацията на бизнеса. Традиционно казано, магистърските програми по бизнес администрация са предназначени да подготвят лицата с квалификациите, които се намират в бизнес лидерите по целия свят.

    Много хора искат да знаят какво представлява MBA в устойчивите икономически изследвания? Поради настоящото състояние на световната икономика и околната среда все повече организации търсят начини за намаляване на тяхното въздействие върху околната среда, като същевременно запазват разходите си надолу. Тази програма има за цел да обучи студентите как да направят това, като им даде инструментите, от които се нуждаят, за да проучат и да се борят с проблемите на околната среда и да създадат нови възможности за предприемачество, когато възникнат нови проблеми. В хода на обучението студентите могат да се научат да разбират и анализират сложни екологични проблеми и да разберат как краткосрочните и дългосрочните промени могат да повлияят на бъдещето на планетата и глобалната икономика и какво е необходимо, за да се води успешна, екологична организация.

    Индивидите, които притежават диплома по устойчиви икономически изследвания, обикновено имат силен морален характер, вроден алтруизъм и завиден бизнес разбирам. Първите две черти могат да им служат във всички аспекти на живота, докато бизнес уменията могат да им помогнат да постигнат успех в почти всяка област.

    Разходите за следдипломна квалификация се различават значително. Когато дадено лице избере да отиде на училище, каква е продължителността на програмата и дали курсовете се предлагат онлайн или в класната стая, може да повлияе върху общите разходи за обучение.

    Тъй като все повече фирми се съсредоточават върху намаляването на техния въглероден отпечатък, хората с придобита следдипломна квалификация в областта на устойчивото икономическо проучване имат възможност да проучат много вълнуващи кариери в различни области. Завършилите успешно могат да намерят успех в секторите на правото, енергетиката, финансите, правителството или туризма и хотелиерството. Те могат да заемат длъжности като оперативен мениджър, енергиен консултант или анализатор на разходите.

    Онлайн курсовете предлагат гъвкавост за хора с вече натоварени графици. За да намерите училище близо до вас, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата школа по избор, като попълните формуляра за попълване.