2 MBA Програми в Управление на творческите индустрии 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Управленски науки
  • Управление на творческите индустрии
Области на обучение
  • Управленски науки (2)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MBA Програми в Управление на творческите индустрии

      Има много възможности за тези, които искат да упражняват напреднала степен. Една MBA ще даде на студентите с образованието и фона е необходимо да остане пред конкуренцията.

      Само това, което е MBA по мениджмънт на изкуствата? Това е широка категория, която включва голямо разнообразие от потенциални кариера. Учениците се интересуват от работа с изкуствата често преследват магистърска степен по бизнес администрация в тази област. Тази степен отговаря на завършилите да контролира много аспекти на изкуствата организации като театри, танцови трупи, оркестри, музеи, образование по изкуства организации и организации с идеална цел, посветена на финансиране изкуства. Мнозина виждат тази степен, като начин да се свърже своята страст към изкуството с техните средства за препитание. Като културни организации по целия свят се разшири, така че също ще търсенето на обучени администратори.

      Повечето програми в управлението изкуства осигуряват широк изпълнителен обучение, включително основни умения и техники за провеждане на успешна операция, като например набиране на средства, планиране, персонал, събитие резервация, финанси и маркетинг. Студентите често са в състояние да се съсредоточи своите изследвания върху определен отрасъл, с двете изследвания и практика елементи за засилване на тяхното обучение. Това практическо обучение дава завършилите познаване те трябва да се състезават в пазар, където практически опит се оценява високо.

      Разходите за MBA в Management Arts може да варира в зависимост от училището, за които се прилага един студент, и програми обикновено продължават от една до две години, за да завършите. Някои институции могат да предлагат стипендии и финансова помощ на квалифицирани кандидати.

      Една съвременна степен по администрация изкуства може да отнеме завършилите в многото възможни посоки.Завършилите често са вербувани за широк спектър от позиции в световен мащаб, включително и директор развитие, маркетинг мениджър, Arts Administrator, творчески директор, финансов мениджър, Outreach директор на Общността, образование по изкуствата специалист и координатор за връзки с обществеността. В много градове, отвори за специалисти администрация изкуства се увеличават, тъй като културните организации растат по размер и брой.

      Много колежи и университети предлагат MBA в градуси за управление на изкуствата, както в създаването на традиционната класна стая и онлайн. Някои също ги предлагат в съчетание с други свързани области на изследване. Изискванията и учебните програми може да варира значително, така че заинтересованите студенти да сравняват програми, за да се гарантира по-добър мач. За да научите повече, да търсите за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.