3 MBA Програми в Управление на строителни проекти 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Строителство
  • Управление на строителни проекти
Области на обучение
  • Строителство (3)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MBA Програми в Управление на строителни проекти

      Магистър по бизнес администрация е вид на напреднала степен, предназначени за студенти, преследващи кариера в бизнеса. Тази образователна пътека е интензивна програма, която обикновено отнема две години. Много студенти избират да получат MBA след придобиване на бакалавърска степен в областта на бизнеса.

      Какво представлява MBA в управлението на строителни проекти? Този тип образователна програма изучава изискванията и отговорностите, които стоят зад плавния дизайн и завършване на строителните проекти. Студентите могат да се запознаят с курсовете по данъчни системи, управленски умения, търговско право, трудово право, управление на човешките ресурси, търсене и предлагане, видове пазари, икономика, административно право и корпоративна отговорност. Тези теми са предназначени да помогнат на завършилите да се подготвят за надзорни позиции в строителни фирми или строителни фирми.

      Има многобройни умения, които може да получи един студент по управление на строителни проекти, включително високи организационни способности и силни тактики за междуличностна комуникация. Тези студенти също са склонни да придобиват способността да водят други хора да постигат цели. Всички тези умения имат приложения на работното място и могат да помогнат на завършилите да успеят и в лични преследвания.

      Разходите за придобиване на висше образование могат да варират в зависимост от местоположението и вида на училището, предлагащо степента и броя на курсовете, необходими за изпълнение на програмните изисквания. Студентите могат да могат да използват финансова помощ или средства за стипендии, за да компенсират разходите за програма за обучение.

      Управлението на строителните проекти може да доведе до пълна кариера. Студент с магистърска степен по този предмет може да подобри шансовете си за получаване на позиция над студент само с бакалавърска степен. Потенциалните работни места в тази област включват пътни инженери, технически архитекти, строителни геодезисти и строителни инженери. И частните, и правителствените строителни фирми често търсят образовани работници в тази област.

      Много програми за висше образование, включително опции за MBA, са достъпни по целия свят и може да помислите за програма, която предлага курсове за онлайн или за непълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.