6 MBA Програми в Технологии 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Технологични изследвания
  • Технологии
Области на обучение
  • Технологични изследвания (6)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MBA Програми в Технологии

      Магистър по бизнес администрация е следдипломна квалификация, получена от много хора, които желаят да преследват доходоносна кариера в бизнеса. Като цяло, курсовете в тази програма се фокусират върху напредъка на знанията на студентите за бизнес операции, финанси, маркетинг и развитие.

      Какво представлява MBA в технологиите? MBA с технологична програма за концентрация е насочена към хора с желание да научат повече за технологиите, бизнеса и технологиите, свързани с бизнеса. Съществува нарастваща нужда от хора, които са както бизнес-познавачи, така и специалисти с устройства и системи, така че курсовете в тази програма са предназначени да подготвят студентите за напреднали в разбирането на технологиите, както и разбирането на това, което е необходимо за работата и управлението на успешна организация. Степените в технологиите са сравнително нови, тъй като нуждата от хора, които са способни да ръководят бизнес и управляват ИТ системи, е сравнително скорошно развитие.

      Индивидите, които притежават следдипломна квалификация по технология, обикновено са силно търсени заради добре закръгления им опит. В допълнение към притежаването на остър бизнес ум, завършилите също са склонни да бъдат добре запознати с ИТ системите и технологиите и имат силен аналитичен ум. Всяка от тези особености може да се окаже полезна в редица индустрии.

      Колко студент може да плати за MBA зависи от местоположението му и продължителността на избраната програма. Студентите трябва също така да вземат предвид разходите за живот, когато бюджетират за училище.

      Индивидуалните специалисти имат възможността да проучат много доходоносни кариери в различни индустрии. Тъй като технологията е необходим компонент в повечето бизнеси днес, завършилите програмата могат да открият, че светът е тяхното стриди. Те могат да намерят успех в правителството, академичните среди, научноизследователската и развойната дейност или корпоративните сектори като уеб разработчици, IT специалисти, специалисти по разузнаване, системни инженери, разработчици на софтуер или специалисти по дигитален маркетинг.

      Много институции предлагат програми в областта на технологиите, като много от тях са стриктно онлайн. За да научите повече за наличните опции, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.