Keystone logo

30 MBA Програми в Икономически изследвания Счетоводство в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Съединени Американски Щати
  • Икономически изследвания
  • Счетоводство
Области на обучение
  • Икономически изследвания (30)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Икономически изследвания Счетоводство

Един MBA по счетоводство в САЩ е един от най-популярните и търсени учебни програми днес, което ви обещава полезно бъдеща кариера. Програмата свързва аналитични и емпирични изследвания в различни области. Те могат да включват финансовото счетоводство, данъци, одит, или управленско счетоводство. Алтернативно, студенти на счетоводна MBA в САЩ може да се съсредоточи върху получаване на финансов анализ или образование за финансова отчетност, проучване разширено управление на разходите или да се отдадат в теорията на финансовото счетоводство и научните изследвания.

MBA за счетоводството в програмата на САЩ поставя засегнатите в глобален контекст дисциплини, като по този начин подготвя студентите за кариера както в САЩ, така и в чужбина.Степента може да бъде взето в една или две години, както в класната стая и като програма разстояние проучване, с гарантирано качество на някои от най-добрите световни висши учебни институции.

Ако търсите за една степен, която ще ви подготви за една вълнуваща и доходна кариера, се запишат в магистърска степен по счетоводство в САЩ. Търсене опциите, изброени по-долу, за този, който открие най-привлекателен!