Keystone logo

20 MBA Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортен бизнес Спортен мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортен бизнес
  • Спортен мениджмънт
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортен бизнес Спортен мениджмънт

Една MBA в Sports Management позволява на хората да преследват по-добра кариера в една индустрия, която те могат да имат отдих интерес инча С фокус върху бизнеса, тези студенти имат възможност за подобряване на бизнес страна на индустрията. Така че това, което е MBA по спортен мениджмънт?

От другата страна на земното кълбо, спорт представлява разрастващ милиарда долара индустрия. Има много нива на управление в организирани спортове, както и необходимостта за хора с отлични умения в областта на финансите и комуникация се разраства. Една MBA в Sports Management предоставя експертни познания и обучение за справяне с бизнес края на играта. За запален спортен фен и сериозен бизнес студент, който иска да изгради кариера в една вълнуваща област, тази програма може да отвори врати в управлението на екип, организация събития, маркетинг, и на други места.

Една MBA в Sports Management подготвя ученика за различни варианти за заетост в рамките на спортна арена.Маркетинг и брандинг са от решаващо значение не само за професионалния спорт, но за програми в колежа и аматьорски организации, както добре. Изследвания в областта на финансите право, управление на събития, както и комуникация и медийната осведоменост, постави солидна основа за предизвикателствата на управлението на спорта в много приложения.

Образователните Разходите за тази степен се различават по програма. Институти, които предлагат MBA градуса предлагат курсове на обучение, които обикновено могат да бъдат завършени в една, две или три години. Студентите имат много програми, от които да избирате, за да намерите най-подходящия подходящи за техните графици и техните бюджети.

Избор на кариера в областта на спортния мениджмънт изисква повече от ентусиазъм за игрите. Успехът зависи от нечии всеотдайност към гарантиране, че екип или компания работи по най-добрия от бизнес гледна точка. Възможности за заетост могат да включват директор на спортен място, Мениджър маркетинг и събития, CFO на атлетична облекло компания, агент или работодател.Без печалба и градски отдих области се възползват от знанията и опита, който идва с MBA в Sports Management.

Тъй като все повече възможности в управлението на спорта се отворят всички краища на света, магистърски степени в областта стават все по-желани. Интернет дава възможност за проучването и за постигане на една напреднала степен от почти всяка точка на земното кълбо. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.