Keystone logo

17 MBA Програми в Саудитска Арабия за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)
  • Бизнес проучвания (8)
  • Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)
  • Здравни грижи (3)
  • Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Саудитска Арабия

Саудитска Арабия е имал скорошен растеж в областта на технологиите и висшето образование, което накара много ученици да изберем MBA в Саудитска Арабия. Студентите ще получат богата, традиционна и консервативна арабската култура и могат да се насладят като в местните забележителности. Един MBA в Саудитска Арабия може да отвори много възможности за професионално развитие в региона и в чужбина.

С MBA в Саудитска Арабия, студентите ще получат отлично образование и съоръжения, както и известен и високо квалифицирани преподаватели, които се считат за експерти в своята област. MBA в Саудитска Арабия програми често се фокусира върху региона, както и от глобална гледна точка. Студентите ще получат курсова във всички аспекти на бизнеса, като счетоводство, финанси, човешки ресурси, маркетинг, операции, и управление, като се дипломира от програмата, както и закръглени професионални бизнес хора.

За да научите повече за MBA в Саудитска Арабия, преминете през програмите по-долу. Можете да намерите това, което търсите!