Свържете се директно с училищата - Сравнете 12 MBA Програми в Саудитска Арабия 2023

12 MBA Програми в Саудитска Арабия 2023

Преглед

Саудитска Арабия е имал скорошен растеж в областта на технологиите и висшето образование, което накара много ученици да изберем MBA в Саудитска Арабия. Студентите ще получат богата, традиционна и консервативна арабската култура и могат да се насладят като в местните забележителности. Един MBA в Саудитска Арабия може да отвори много възможности за професионално развитие в региона и в чужбина.

С MBA в Саудитска Арабия, студентите ще получат отлично образование и съоръжения, както и известен и високо квалифицирани преподаватели, които се считат за експерти в своята област. MBA в Саудитска Арабия програми често се фокусира върху региона, както и от глобална гледна точка. Студентите ще получат курсова във всички аспекти на бизнеса, като счетоводство, финанси, човешки ресурси, маркетинг, операции, и управление, като се дипломира от програмата, както и закръглени професионални бизнес хора.

За да научите повече за MBA в Саудитска Арабия, преминете през програмите по-долу. Можете да намерите това, което търсите!

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Саудитска Арабия
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания
  • Бизнес проучвания
  • Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация
  • Здравни грижи
  • Наука за храните и напитките
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение