Свържете се директно с училищата - Сравнете 4 MBA Програми в Русия 2023

4 MBA Програми в Русия 2023

Преглед

Русия е богата на ресурси държава с високо икономическо развитие, добро качество на образованието, науката и промишлеността. Има няколко академични институции с високо качество на образование с опитни и забележителни преподаватели. Освен това, студентите, които следват в магистратури MBA в Русия, отбелязват, че образованието в Русия е достъпно и предлага гъвкави възможности. Студентите придобиват не само отлично образование, но и се намират в интелектуално и културно стимулираща среда.

Тук има брой забележителни академични институции, които предлагат разнообразни програми MBA в Русия, които се предлагат за всички видове студенти с всякакви изисквания. Магистратурите MBA в Русия могат да разширят професионалните хоризонти в сфера на бизнеса, като същевременно заздравят баланса между количествени, аналитични и междуличностни умения. Независимо дали сте наскоро завършили университет или работите като професионалист в бизнес сфера, има брой възможности за избор на магистратури MBA в Русия с брой специализации. Освен това, студентите, които се нуждаят от гъвкавост при планиране на разписанието, имат възможност за следват в редовни програми или програми със задочна или вечерна форма на обучение.

Ако искате да намерите магистратура MBA в Русия, която ще ви стане, разгледайте вариантите долу!

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Русия
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания
  • Бизнес проучвания
  • Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Наука за храните и напитките
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение