Свържете се директно с училищата - Сравнете 12 MBA Програми в Мениджмънт на проекти в Съединени Американски Щати 2023

12 MBA Програми в Мениджмънт на проекти в Съединени Американски Щати 2023

Преглед

С днешните бизнес проблеми стават все повече и по-сложни проекти и получаване на все по-глобален, има нарастваща нужда от компетентни мениджъри на проекти. Вземете степен MBA за управление на проекти за в САЩ и да стане експерт. Един MBA в управление на проекти в САЩ е предназначена за тези, които вече имат опит в управлението на проекти и би искал да получи управленски умения на високо равнище и глобална перспектива.

По време на MBA в управление на проекти в САЩ, вие ще получите на техниките и инструментите, необходими за успешно управление на проекти и всичко, което в някои от най-добрите университети в САЩ. Вие ще бъдете инструктирани наред с други неща, управление на риска, индивидуални и отборни въпроси, организационната структура, разходите по проекта и планиране на времето и управление на качеството на проекта.Отделно от това, вие ще получите практически опит в бизнес среда, включително компетенции бизнес анализ, професионални комуникации и изграждане на корпоративен екип.

Ако искате да получите престижната степен от някои от най-добрите университети в света, да вземе магистърска степен по управление на проекти в САЩ. Погледнете опциите, изброени по-долу, за да намерите най-добрата!

Научете повече

Филтри

 • MBA
 • Съединени Американски Щати
 • Управленски науки
 • Мениджмънт на проекти
Области на обучение
 • Управленски науки (12)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение