Свържете се директно с училищата - Сравнете 15 MBA Програми в Програми за действащи мениджъри 2023

15 MBA Програми в Програми за действащи мениджъри 2023

Преглед

Магистър по бизнес администрация може да отвори много врати в професионалната си кариера. Ето защо много хора се връщат в училище, за да получат своите акредитиви за MBA дори и след достигане на управленски нива с настоящите си работодатели. Завършилите MBA програми научават умения, които могат да повишат своята кариера на нови нива.

Какво представлява MBA в изпълнителните програми? Тази степен е предназначена за работещите професионалисти, които искат да укрепят своята бизнес основа и да се позиционират за лидерски позиции. Чрез комбинацията от курсова работа и практически дейности студентите могат да развият умения, които могат да използват незабавно в рамките на своите организации. Студентите могат да очакват класове, които да обхващат напреднали принципи в теми, свързани с управлението, администрацията, финансите и маркетинга.

MBA в Изпълнителните програми студентите обикновено са добре запознати с техниките на управление на бизнеса. Въпреки това, с финансовите, лидерските и организационни умения, придобити по време на тази програма, завършилите могат по-добре да управляват личните си финанси и да станат лидери в своите общности, като същевременно могат да се позиционират като стратегически мислители за своите организации.

Разходите за програмата ще зависят от институцията и предлаганите от нея програми. Потенциалните студенти трябва да се уверят, че трябва да разгледат всички възможни варианти, преди да вземат окончателно решение.

Придобиването на MBA в изпълнителните програми може да подготви студентите да успеят в различни роли от изпълнителното ръководство на големите корпорации до мениджърските позиции в организациите с нестопанска цел. По-конкретно завършилите тези програми могат да завършат на позиции като финансов мениджър, президент на операциите, генерален мениджър и главен оперативен директор. Завършилите тази степен могат да имат повече възможности за висши ръководни длъжности и най-високи заплати.

Програмите за MBA се предлагат по целия свят. Класовете могат да се предлагат онлайн и в университета, в зависимост от графика и дори можете да изберете програма за пълно или непълно работно време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Управленски науки
  • Програми за действащи мениджъри
Области на обучение
  • Управленски науки (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение