3 MBA Програми в Управление на качеството 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Управленски науки
  • Управление на качеството
Области на обучение
  • Управленски науки (3)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MBA Програми в Управление на качеството

      Магистър по бизнес администрация се присъжда на студенти, завършили обучение в бизнес училище. Програмата обикновено е завършена за период от една до две години. Лицата, които преследват тази степен, често учат счетоводство, финанси, маркетинг, стратегия и операции. Завършилите често се квалифицират за високоплатена кариера.

      Какво представлява MBA в управлението на качеството? Тази усъвършенствана дипломна програма по принцип помага на студентите да изпълняват изискванията на ръководни длъжности в различни компании и отрасли. Участниците често проучват бизнес концепции, свързани с партньорство, лидерство, ефективност на производството и конкуренция на пазара. Обучението може да помогне на студентите да разработят начини за намаляване на оперативните разходи, като същевременно превишат очакванията на заинтересованите страни и клиентите. Видовете курсове, които могат да бъдат предлагани, включват управление на качеството на услугите, осигуряване на качеството и одит, както и ръководство за мениджмънт и бизнес.

      Студентите, които работят по магистърска степен по бизнес администрация по управление на качеството, често развиват солидни решения за решаване на проблеми и аналитични умения, които са качества, желаещи работодателите в кандидатите за работа. Освен това, лидерските умения могат да помогнат на лицата да поемат отговорност за личния си живот.

      Цената на MBA в управлението на качеството ще варира. Училищата начисляват различни такси и обучение за специалността. Най-добре е учениците да сравняват институциите, за да намерят такъв, който да отговаря на техните академични и кариерни цели.

      Лицата, които имат MBA в управлението на качеството, често имат възможности за работа в различни отрасли. Степента може да помогне на студентите да намерят работа в тази конкурентна област. Много от тези специалисти обикновено работят в печатарската, електронната, компютърната, транспортната и космическата промишленост. Подобряването на кариерата в тази област може да доведе до получаване на длъжности като директор на веригата за доставки, ръководител на качеството или директор на операциите.

      Интернет дава на студентите по целия свят достъп до MBA в програмите за управление на качеството. Взимането на онлайн курсове е удобен начин да спечелите тази степен. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.