5 MBA Програми в Мениджмънт на организации 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Управленски науки
  • Мениджмънт на организации
Области на обучение
  • Управленски науки (5)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    MBA Програми в Мениджмънт на организации

    Магистър по бизнес администрация е диплома, присъдена на лица, които завършват програма, която се фокусира върху преподаването им повече за вдлъбнатини и аута на бизнес света. Хората обикновено преследват МВА, за да разширят възможностите си за кариера и потенциал за доходи.

    Какво представлява MBA в организационното управление? Целта на тази програма е да предостави на завършилите лидерски умения и организационни умения, от които се нуждаят, за да управляват доходоносна организация от всякакъв мащаб. Инструкторите могат да се стремят да разширят знанията на студентите за организационните постижения чрез мултидисциплинарна перспектива. Курсовете могат да се съсредоточат върху насърчаване на способността за вземане на решения на студентите и повишаване на способността им да решават сложни проблеми.

    Завършилите тази програма имат склонност да притежават много желани умения и черти, включително способността да мислят критично и аналитично и способността да водят с власт. Тези черти могат да ги обслужват добре във всяка област или позиция. Индивидите могат също така да си отидат, готови да отговорят на предизвикателствата, породени от глобалния пазар.

    Колко студент може да очаква да плати, за да премине магистърска степен по бизнес администрация, всичко зависи. Мястото, продължителността на програмата и начинът, по който получава образованието си, оказват влияние върху крайната цена.

    Степен в организационното управление може да отвори многобройни врати за завършилите. Много индустрии и организации могат да се възползват от някой с подходящите умения и черти. Някои дипломирали се позиции могат да очакват с нетърпение да включват водещ консултант по организационно развитие, стратегия за вътрешни комуникации, консултант за придобиване на талант, консултант по организационно проектиране и развитие, дигитален мениджър на проекти и специалист по разузнаването.

    Много академични институции предлагат MBA в организационния мениджмънт, но в крайна сметка завършва студент, зависи от местоположението и гъвкавостта му. Ако студентът има други задължения, онлайн курсовете може да са най-удобният вариант. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.