Свържете се директно с училищата - Сравнете 12 MBA Програми в Мексико 2023

12 MBA Програми в Мексико 2023

Преглед

С MBA Мексико, можете да учат в една от Мексико 'вълнуващи градове S, запознаване със страната ' S богата, разнообразна икономика и култура. Има толкова много да предложи на международната студент в Мексико, включително и исторически забележителности, красиви пейзажи, отлична храна, както и релаксиращи плажове. Тези характеристики, съчетани с академични институции, се правят Мексико популярна дестинация за MBA.

Чрез свързването на теория и практика, програма MBA Мексико ще обучава специалисти да бъде вещ в вземането на решения, решаване на проблеми и новаторско мислене в конкурентна бизнес среда. С двете пълно работно време и на непълно работно време опции учебни, MBA програми Мексико могат да се поберат различни академични нужди, кетъринг за студенти само от тяхната бакалавърска програма, както и работещи професионалисти. Някои области на специализация, са на разположение в рамките на определени програми MBA Мексико, включително маркетинг, управление на проекти, International Management, и финанси, за да назовем само няколко примера.

Обърнете внимание чрез опциите по-долу за програмата MBA Мексико, която се чака за вас!

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Мексико
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания
  • Бизнес проучвания
  • Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи
  • Наука за храните и напитките
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение