Свържете се директно с училищата - Сравнете 32 MBA Програми в Маркетингови науки в Съединени Американски Щати 2024

32 MBA Програми в Маркетингови науки в Съединени Американски Щати 2024

Преглед

Маркетингови свързва изследователските, марка рекламни, разработване на продукти, PR и фокусирани стратегии за всички наведнъж, като по този начин се превръща в ключова област за много компании по целия свят. Приемането на MBA по маркетинг в САЩ ще ви даде умения и ноу-хау, необходими да се предположи, ръководни длъжности в областта на маркетинга в широк спектър от индустрии.

Студенти от магистърска степен по маркетинг програма в САЩ първи ще получите цялостна опит в научните изследвания, маркетингова стратегия и поведението на потребителите. Основният фокус обаче е върху разбирането маркетинг в днешния глобален свят. MBA по маркетинг в САЩ поради това ще ви научи на всичко за международния маркетинг, което прави процеси, които вървят с маркетинг на продукти в чужбина и на политическите, икономическите и културните аспекти, които влияят на международния процес за пускане на пазара на решението.Всичко това в помещенията на някои от най-добрите университети в света.

Ако искате да получите престижната степен, че ще се отвори един свят на възможности за вас, да подаде заявление за MBA по маркетинг в САЩ. Погледнете опциите по-долу, за да намерите най-добрата!

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Съединени Американски Щати
  • Маркетингови науки
Области на обучение
  • Маркетингови науки (32)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение