Свържете се директно с училищата - Сравнете 4 MBA Програми в Колумбия 2023

4 MBA Програми в Колумбия 2023

Преглед

Колумбия е считан за един от най-добре пазените тайни на Южна Америка. С динамичните градове, набор от пейзажи и богата култура, много чуждестранни студенти, които правят избора за MBA в Колумбия. Висшето образование в Колумбия се е разширил значително през последните години и е довело до развитието на отлични бизнес и управленски програми, които могат да доведат до редица възможности за кариера в двете малки фирми и мултинационални корпорации.

Опциите за MBA в Колумбия са на пълно работно време, на непълно работно време, както и дистанционно обучение, давайки възможност да участват в програма, която отговаря на техните нужди студенти. Студентите, преследващи MBA в Колумбия ще получат фундаментални знания и умения в бизнеса, които ще им дадат на инструменти, за да мислят критично и стратегически. Опции на програмата се различават за MBA в Колумбия в зависимост от училището, както и много от тях се вземат едновременно от Латинска Америка и международна перспектива.

Превъртете през опциите по-долу, и вие може да намерите MBA в Колумбия, която ще ви помогне да постигнете вашите лични и професионални цели!

Научете повече

Филтри

  • MBA
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания
  • Бизнес проучвания
  • Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Наука за храните и напитките
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение