Свържете се директно с училищата - Сравнете 3 MBA Програми в Индия 2023

3 MBA Програми в Индия 2023

Преглед

Индия се развива много бързо в икономически и финансов център за световния пазар, като Индия привлекателно място за студенти и професионалисти от цял ​​свят, желаещи да продължат образованието си или да извършват дейност. Много студенти, които вземат техния MBA в Индия са актуални работни професионалисти, които искат да се движи нагоре в кариерата си.

Един MBA в Индия ще даде на студентите със силна база от знания по бизнес администрация, учейки се от високо качество факултет към силни университети. MBA програми в Индия предлагат специализация в области като финанси, управление, човешки ресурси, маркетинг и комуникация. Завършилите с MBA от Индия степен са квалифицирани да влезе в конкурентна бизнес пазар като мениджъри на процеси, мениджъри развитие, анализаторите на риска, както и мениджъри по човешки ресурси, наред с много други.

Ако търсите място за вашето образование, което ви предизвиква да растат лично и професионално, след което разгледа една MBA в Индия. Обърнете внимание чрез опциите по-долу!

Научете повече

Филтри

  • MBA
  • Индия
Области на обучение
    Авиация Архитектурни проучвания
  • Бизнес проучвания
  • Езикознание Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки Журналистика и масова комуникация Здравни грижи Наука за храните и напитките
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение