72 MBA Програми в Икономически изследвания в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Съединени Американски Щати
  • Икономически изследвания
Области на обучение
  • Икономически изследвания (72)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Икономически изследвания

MBA (Магистър по бизнес администрация) се нарежда сред най-престижните бизнес квалификация. Един MBA по икономика в САЩ, обаче, е не само за получаване на престижната титла. Един MBA по икономика в САЩ ще ви снабди с някои от най-желаните качества в изпълнителната власт - Иновации, решителността и глобалната перспектива. Освен това, той ще се разшири вашите възможности за заетост в частния и публичния сектор.

Докато учи в някои от най-добрите университети в света, вие ще получите по-практичен, ръце на обучение, което се фокусира върху глобалния бизнес и текущи икономически въпроси. Вашите занимания ще включват курсове по иконометрия, микро-и макроикономика, международна икономика и финансово управление. Въпреки това, вие винаги ще имате възможност да се специализират в областта намирате за най-привлекателен.

Ако искате да получите по-сложни, престижно образование и в същото време да се повиши вашата възможности за кариера, не се колебайте да кандидатствате за MBA по икономика в САЩ! Погледнете опциите, изброени по-долу и се свържете с вашия любим училище още днес!