2 MBA Програми в Управленски науки в Сан Хуан, Пуерто Рико за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MBA Програми в Управленски науки

    Сан Хуан е столицата на Пуерто Рико, а също и най-гъсто населеният с около 400 000 жители. Той има солидна система за здравеопазване и други удобства. Сан Хуан 136 държавни училища под Министерството на образованието и има 9-влиятелните кампуси и други по-малки колежи.

    Студентите, които работят в сфера на организационен мениджмънт, могат да разгледат програми MBA по мениджмънт. Тези програми са за степен „магистър“ и тук се изучават счетоводство, маркетинг, бизнес право, логистика, комуникации, разрешаване на конфликти, етика, лидерство и връзки с обществеността.

    Има няколко институции за висше образование, разположен в целия Пуерто Рико, с Университета на Пуерто Рико е най-старият и най-големият. Като територия на САЩ, гражданите могат да имат достъп до допълнителни възможности за образование.

    Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.