1 Задочно обучение MBA Програми в Журналистика и масова комуникация в Мюнхен, Германия за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Германия
  • Журналистика и масова комуникация
  • Мюнхен
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Задочно обучение MBA Програми в Журналистика и масова комуникация

    Мюнхен е третата по големина град в Германия. То се намира в провинция Бавария и има над 1 милион жители. Като водещ място за наука и научни изследвания, Мюнхен има над 4 големи университети и няколко колежа.

    Медийните изследвания могат да преподават различни начини, като например фотография, печат, видео или аудио, за да предоставят информация на аудитория. Той може да включва концепции от различни дисциплини като комуникации, технологии и маркетинг.

    Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

    Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) е професионална степен, която се присъжда на абсолвенти, изучаващи управление в сфера на бизнеса в някое бизнес училище. В такива магистратури се изучават брой дисциплини, като маркетинг, финанси и счетоводство; освен това студентите придобиват умения за аналитично и стратегическо мислене.

    Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.