Keystone logo

16 MBA Програми в Журналистика и масова комуникация 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Журналистика и масова комуникация
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Журналистика и масова комуникация

Получаване на Магистър по бизнес администрация степен може да отвори вратата за много вълнуващи възможности за кариера. MBAs предлагат на учениците различни фокуси, че в крайна сметка може да доведе до по-доходна и удовлетворяваща кариера. В допълнение към специализираните области на проучване, общата курсова включва счетоводство, маркетинг, човешки ресурси, както и много други аспекти на управление на бизнеса.

За тези, които търсят да продължат образованието си, "Какво е MBA в медии?" Може да бъде един чудесен въпрос да попитам. Една MBA фокусира върху медийните проучвания предлага на учениците възможност да се превърне в добре подкован в много бизнес аспекти на индустрията, от управлението на производството и всичко между тях. Още академични области на изследване включват ефекта, който оказва върху културата като цяло, проучването на нововъзникващите среда и етичните последствия като цяло.

Получаване на нечии MBA в Media може да предложи много ползи за студентите.Тези, които търсят да се види светът ще намерите много вълнуващи възможности в редица места. Следването на тези изследвания може също да предложи бърза и предизвикателна кариера, в която се подчертава лично творчество.

Както и при другите видове градуса, цената на обучението за тази специалност може да се различава значително. Мястото, където е спечелил степента, както и специфичната област на фокус, може да се определи крайната цена за обучение. Така например, по-престижни институции могат да понесат по-висока цена на обучение в сравнение с други видове училища.

За тези, които се интересуват от образование в медийни науки, много вълнуващи кариери очакват. Тези, специализирана в областта на маркетинга и рекламата да се насладите на вълнуващи управленски позиции, докато други могат да преследват позиции изпълнителен ниво в рамките на TV / радио индустрия. Други възможности за професионално развитие включват, представляващи най-високо ниво на опасност известни личности, както и работни места в областта на контрабандата и социалния сектор.

Какво е MBA в Media?От отговора на този въпрос, много студенти се намират върху ускорени към успеха. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.