Keystone logo

36 MBA Програми в Бизнес проучвания Бизнес Бизнес анализ 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
  • Бизнес анализ
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (36)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Бизнес проучвания Бизнес Бизнес анализ

MBA е магистър по бизнес администрация. Това обикновено изисква двугодишен ангажимент за завършване и завършването на програмата илюстрира пълно разбиране на аспекта на бизнеса, върху който се фокусира.

Какво представлява MBA в бизнес анализа? Тънкостите на правенето на бизнес често изискват процесите и процедурите да бъдат анализирани, за да се гарантира тяхната ефективност. Това важи особено за финансите и продажбите. За да разберете своите силни страни и да изградите своите слабости, трябва да можете да измервате правилно данните и да извлечете значими изводи от нея. Степента в бизнес анализите може да ви даде уменията, необходими за организиране на сложни данни в управляеми заключения, за да се преодолее всеки аспект на фирмата.

Ползите от такава програма често ще се отнасят както за вашия професионален, така и за личен живот. Може да учите или подобрявате способности като бюджетиране, управление на времето и умения за бази данни.

Програма като тази често ще варира в зависимост от това, къде решите да се запишете. Вашето училище по избор може да ви даде подробности за програмата си, ако го направите директно.

Кариерите в областта на бизнес анализа варират от частни корпорации до правителствени инсталации до свободна практика. Може да изберете да отидете на работа за голяма, утвърдена фирма, която се нуждае от нови очи за старите процеси. Различните отрасли на управление имат различни потребности от лица, квалифицирани в бизнес анализи, от одитори до мениджъри и директори. Можете също да изберете да образовате масите, като станете или професор в колежа, или писател за публикация в индустрията. Друга възможност е да се включите в бизнес за себе си, работейки като изпълнител на други фирми, които се нуждаят от вашите услуги в краткосрочен план.

Програма за бизнес анализи се предлага навсякъде, където сте в училище близо до вас или в онлайн формат. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.