Keystone logo

132 MBA Програми в Бизнес проучвания Бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (132)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Бизнес проучвания Бизнес

Магистър по бизнес администрация (MBA) е завършил степен на ниво от бакалавърска степен бизнес. Повечето MBA имат набор от основни класове, но вие избирате да се специализирате в дадено поле, докато напредвате в курса. Много университети изискват да вземете изпита GMAT, за да се класирате.

Какво представлява MBA в бизнеса? Това е популярна диплома за висше образование, което се фокусира върху много аспекти на бизнеса. Като студент по MBA ще изучавате разнообразни области в бизнеса. Темите, които може да срещнете, включват счетоводство, икономика, финанси, маркетинг, мениджмънт, международно бизнес и бизнес право. Повечето MBA в бизнес програми предлагат на студентите възможността да се специализират в специфична област на бизнеса, в допълнение към завършването на основните курсове. Магистърска степен по бизнес е обикновено страхотно за получаване на по-пълно разбиране на всички различни аспекти, които участват в бизнеса.

Бизнес училището насърчава работата в екип, което ви позволява да развиете уменията си за работа в мрежа. Това е чудесно за получаване на ментори, търсене на работа и изграждане на професионални контакти. Можете също така да развиете нови умения и знания, като лидерство и интелектуално творчество, което би спомогнало за напредването на вашата кариера.

Много различни фактори имат отношение към цената на образованието. Местонахождението, типа на програмата и стила на посещаемост могат да засегнат MBA в курсовете за бизнес обучение. Изберете програма, която отговаря на вашите нужди и се свържете с офиса на училището за приемане за повече информация относно разходите и изискванията.

Завършилите бизнес програми могат да бъдат квалифицирани да работят в редица области: здравеопазване, технологии, финансови услуги или федерално правителство. Някои популярни работни места, които бихте могли да преследвате, включват офицер по съответствието, мениджър бизнес операции, финансов мениджър, мениджър на медицински услуги и здравни услуги или счетоводител. Това са само някои от възможните възможности за кариера, които се предлагат, а много от завършилите смятат, че притежаването на MBA в бизнеса представлява много възможности.

Магистърска степен по бизнес се предлага онлайн чрез университети от цял ​​свят. За да намерите подходяща за вас програма за MBA, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.