Keystone logo

36 MBA Програми в Австралия за 2024

Филтри

Филтри

  • MBA
  • Австралия
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)
  • Бизнес проучвания (32)
  • Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)
  • Здравни грижи (1)
  • Наука за храните и напитките (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MBA Програми в Австралия

Магистратурите MBA в Австралия имат международно признание и могат да ви помогнат да напреднете в кариерата си по света. Австралия е станала привлекателно място за чуждестранни студенти поради мултикултурното си население и красивата природна среда, което прави обучението там уникално и вълнуващо.

Повечето програми MBA в Австралия изискват или предпочитат кандидат-студентите да имат трудов стаж. Това дава възможност на студентите да донесат познанията си от работа в учебната среда. Магистратури MBA в Австралия насърчават иновативното и критично мислене за решаване на реални проблеми в световен мащаб. Програмите MBA в Австралия подготвят завършилите за работа в света на бизнеса и имат конкурентно предимство поради високото качество на образование, което получават за сметка на преподаватели високо ниво.

Ако търсите образование, което ще ви даде международна перспектива заедно с интелектуално предизвикателна среда, тогава помислете за придобиване на степен MBA в Австралия. Разгледайте вариантите по-долу!