© ZEBS
Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Представление

Философия на ZEBS

Първите форми на бизнес обучение са теоретични семинари. Американските бизнес училища бяха първите институции, които включиха казуси в своите учебни програми и по този начин свързаха обучението по мениджмънт с реалния бизнес. Американският модел на казус е възприет от почти всички бизнес училища по света.

Въпреки това, в своите MBA програми, бизнес училищата не успяват да постигнат директно приложение на придобитите знания в компаниите. Има разделителна стена между бизнес училищата и компаниите. Напротив, Zurich Elite Business School разрушава тази стена и свързва програмата си с компаниите. Освен това ZEBS предлага уникален персонален коучинг. Внимателно подбрани треньори с богат професионален и личен опит придружават студентите през цялата програма. Техните съвети и проницателност помагат на студентите да разгърнат професионалния си потенциал и да развият личността си въз основа на собствените си цели и нужди.

Накратко, ZEBS означава персонализиране на бизнес образованието.

ZEBS Vision

Нашата визия е да станем най-практичното и приложно бизнес училище в световен мащаб, предлагащо изключително персонализирано бизнес образование. Също така се стремим да станем първото бизнес училище в световен мащаб, което успява да затвори ефективно пропастта между академичните среди и индустрията чрез свързано с индустрията бизнес образование и On-the-Job, както и Off-the-Job умения в реалния свят и свързани с работата програми за развитие.

Декларация на мисията на ZEBS

Zurich Elite Business School (ZEBS), водещ световен бутик за управление със седалище в Цюрих, Швейцария, се ангажира да предоставя персонализирано и иновативно бизнес образование от световна класа, за да помогне на студентите да постигнат отлични постижения в своите академични и професионални кариери и на компаниите да развият и укрепят своя ценен актив : хора.

Нашата цел е също така да се съсредоточим върху недостатъчно представените студенти от много различни среди, които не могат да си позволят обичайните високи такси за обучение и да им дадем достъп до висококачествено образование, независимо от тяхното богатство, етнически произход, раса и образователен статус.

Ние предоставяме на нашите студенти и корпоративни клиенти силно индивидуализирани и иновативни бизнес програми и се стремим да гарантираме, че компаниите постигат иновации, повишаване на стойността и по този начин устойчиво конкурентно предимство чрез нашите персонализирани програми и услуги.

Zurich Elite Business School предлага швейцарска световна класа, международно акредитирани бакалавърски, MBA/ExecMBA и DBA/докторски програми. степени и силно персонализирани изпълнителни корпоративни програми. ZEBS, известно също като едно от най-практичните и приложни бизнес училища в Европа със силен фокус върху индустриалните партньорства в рамките на швейцарската, германската и австрийската индустрия, наскоро беше класирано на 4-то място сред 25-те най-добри бизнес училища в Европа.

ZEBS беше изключително успешен в осигуряването на висши европейски корпорации със своите възпитаници. 95% от завършилите ZEBS получават работа директно след завършване на ZEBS (топ 20 в света). Средно те получават 4-5 предложения за работа в различни индустриални сектори след дипломирането си или са успели да изградят свои собствени стартиращи фирми.

ZEBS се стреми да образова и насърчава глобална общност, чиито основни ценности улесняват не само изключителното представяне в бизнеса, но и етичните бизнес практики. По този начин нашата цел е да подобрим икономическите условия и условията на живот на различните групи от населението по света, като насочваме бизнес лидерите и лидерите на обществената политика към идентифициране и прилагане на иновативни идеи за създаване на широкообхватен просперитет.

Основни ценности

 • Съвършенство
 • Професионализъм
 • Справедливост
 • уважение
 • Доверие
 • Скромност
 • благоприличие
 • Творчество
 • Ефективност
 • Гъвкавост

Местоположения

Местоположения
 • Zürich

  Europaallee,41, 8004, Zürich

  • Zürich

   Europaallee,41, 8004, Zürich

   Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси