© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Представление

В Wright Graduate University персонализираното обучение не означава само малки класове: вие получавате интегриран подход към образованието, който ви позволява да приложите обучението си към най-неотложните си предизвикателства, като печелите кредити, докато водите живота и бизнеса си.

Вярваме, че прагматичното образование е по-ценно от престижното – и скорошни изследвания потвърждават това. Ако ще инвестирате в диплома или сертификат, това трябва да е нещо повече от поставяне на отметка в квадратче, за да ви спечели удостоверение. Той трябва да се занимава с уменията, които правят разликата между средните и звездните изпълнители, както и между краткосрочните печалби и устойчивите резултати.

В Wright вие преживявате това, което изучавате, получавате обучение за прилагане на методологиите към вашето собствено развитие, което ви прави автентичен водач за тези, които ръководите и обучавате. Подходът на Райт ви дава изпълними, малки ежедневни предизвикателства, които можете да приложите навсякъде в кариерата и живота си.

Факултетът на Райт са учени-практици – собственици на бизнес, консултанти, предприемачи и треньори – които са събрали най-ефективните методологии за учене от своите тридесет години изследователска и лидерска практика с високи резултати.

Всяка програма включва основна учебна програма за трансформационно лидерство, която ви дава практически опит за лично лидерство (самоосъзнаване и развитие), индивидуално лидерство (коучинг) и групово фасилитиране и обучение от първия ден на вашата програма.

Този трансдисциплинарен подход навлиза дълбоко както в нови, така и в исторически изследвания в областта на бизнеса, философията, психологията, образователната методология и неврологията, като ви дава инструментите да разберете какво универсално движи и мотивира човешките същества.

Ако сте готови да предизвикате себе си да откривате нови начини на мислене и работа в живота и кариерата си всеки ден, за да използвате потенциала си в кариерата, взаимоотношенията си и мечтите и целите, които са най-важни за вас, Wright Graduate University е правилният образование за вас.

За нас

Wright Graduate University е създадена през 2006 г. от Drs. Боб Райт, Джудит Райт и Майкъл Зуел, за да предложат дипломи за висше образование в нововъзникващите области на лидерство и коучинг. Този институт за висше образование предлага на бъдещите лидери и ръководители инструментите за развиване на лидерски умения, за да насърчават, подкрепят, мотивират и вдъхновяват своите служители и колеги, създавайки положителна промяна и успех в организациите и компаниите.

Wright Graduate University (WGU) се ангажира с най-високите стандарти за академични постижения и ценности, където опитът на студентите е положителен, персонализиран и подкрепящ. Тъй като WGU предоставя достъп до широка гама от програми и класове, ние сме си спечелили репутация за високи постижения, открития и знания. Широката гама от класове на WGU в програми за учени-практикуващи са известни с това, че се фокусират върху уникалните нужди от образование и професионално развитие на възрастни студенти. Работещи възрастни от цялата страна постигат своите академични цели, като същевременно балансират изискванията на работата на пълен работен ден, семейните и обществените отговорности. Завършилите могат да прилагат образованието си в своите работни места и професии, докато учат в иновативната виртуална технологична система на WGU.

WGU се гордее с това, че предоставя висше и професионално образование достъпно за всички, с набор от иновативни, разнообразни и строги предложения за курсове, които ще предизвикат, вдъхновят и мотивират студентите да постигнат целите си за ново начало, висше образование и дори нов кариера. Wright Graduate University е положителна стъпка в правилната посока. Общата нишка във всички предложения за курсове и сертификати на WGU е „Образованието, каквото трябва да бъде“.

Приемане

Местоположения

Местоположения
 • Elkhorn

  County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • youtube

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси