Waseda Business School

A logo

Представление

Waseda Business School (WBS) - Висше училище по бизнес и финанси, част от

WBS ще предостави на лицата, които са завършили бизнес образователна програма, която отразява най-новите открития на изследванията, въз основа на подходящи стандарти за оценка, и които са придобили практически опит на високо ниво и умения за вземане на решения като бизнес лидери, магистърска степен по бизнес администрация (MBA), а за тези, които са придобили напреднали финансови знания и теория, базирани на международни стандарти, степента магистър по финанси (MSc in Finance). Имаме три програми, които се провеждат на английски (някои курсове се предлагат и на японски)

WBS е в състояние да предостави добре балансирана, образователна програма чрез широк набор от избираеми курсове, включително култивиране на глобални перспективи и професионална етика, за да може да предложи изобилие от възможности за обучение в теоретични и емпирични подходи, както и при прилагането му.

Нашата мисия

WBS създава динамична общност за обучение за всички заинтересовани страни като катализатор за развиване на проницателни и отговорни глобални лидери с практически познания за управление.

Акредитации

Местоположения

  • WASEDA Business School Admissions Office 3rd Floor, Bldg.11 1-6-1 Nishi-Waseda, Shinjuku-ku Tokyo 169-8050 JAPAN, , Tokyo

  • 50 Nanyang Ave, Singapore 639798, , Singapore

Въпроси