Keystone logo
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Представление

112357__APT8752.jpg

Планирате ли да започнете Executive MBA програма и търсите подходящата за вас посока? Присъединете се към нас за уебинара на 26 март, 17:00 часа
Регистрирайте се тук - https://link.do/yKdSJ


За нас

Warsaw University Of Technology Business School е сред най-добрите полски училища, предлагащи висококачествено управленско образование. Училището работи над 27 години. Тя редовно е включена в списъка на националните класификации и непрекъснато подобрява позициите си в международните класации. Целта на училището е да обучи днешните мениджъри, които ясно разбират съвременния свят, както и собствената си роля като бизнес лидери. Нашата мисия е да култивираме отговорни лидери, които са способни да ръководят другите и които непрекъснато работят върху собствените си знания, умения и таланти.

Нашата мисия е да култивираме отговорни лидери.

Училище за лидери

Съвременната икономика и обществото се нуждаят от истински лидери - лидери, които са способни да планират стратегически, да действат отговорно, да решават проблемите ефективно, да поемат изчисления риск и да споделят ентусиазма си с другите. Те трябва да развият своите управленски и предприемачески умения и да имат задълбочен поглед върху икономиката и собствената си организация. Лидерите също трябва да бъдат отворени, гъвкави и да могат да се приспособяват към промените, които се случват в тяхната среда.

WUT Business School формира хора, които разбират гледните точки на другите, убеждават и водят други хора.

Европейски експеримент

Warsaw University Of Technology Business School е създадено през 1991 г. в резултат на смел експеримент. Създадена е съвместно от четири институции: най-добрият полски технически университет, Варшавския технологичен университет и три престижни бизнес училища от Западна Европа - HEC School of Management (Париж, Франция), London Business School (Великобритания) и NHH Norwegian School of Economics. (Берген, Норвегия). Затова от самото начало WUT Business School има истински международен характер, който се поддържа успешно благодарение на непрекъснатото участие на основателите. В продължение на много години училището е член на Европейската фондация за развитие на мениджмънта, създадена от водещи европейски училища за управление.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Най-високо качество на образованието

Warsaw University Of Technology Business School е разработило собствен модел на образование , съобразен със сложността на съвременния свят и високите очаквания, с които се сблъскват лидерите. Моделът се базира на три стълба:

  • развиване на знания и умения
  • използване на знанията на практика
  • личностно развитие на учениците

Нашият модел е ориентиран към разбирането на сложността на съвременната икономика и обществото, връзките между различните сфери на дейност, както и разбирането на предизвикателствата, пред които са изправени лидерите. Независими екипи, състоящи се от полски и чуждестранни учени и бизнес практици, гарантират, че учебните програми остават с най-високо качество.

Ние се гордеем с предоставянето на образование, което отговаря на очакванията на нашите ученици.

Алумна мрежа

Освен качеството на образованието, нашата МВА програма “завършилите” е най-голямото предимство на WUT Business School . Нашите възпитаници се разпространяват по целия свят, заемат високи постове в организации и често са разработили собствени предприятия. Благодарение на кооперативната мрежа от възпитаници нашите възпитаници създават уникални бизнес възможности.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Въпроси