Keystone logo
© Czestochowa University of Technology
Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Wroclaw Business University of Applied Sciences

Представление

Международната MBA програма във Wroclaw Business University of Applied Sciences ( WAB ) се откроява като престижно и всеобхватно образователно предложение, което предоставя на студентите уменията и знанията, необходими за превъзходство в глобалния бизнес пейзаж. Вроцлав, оживен и богат на култура град в Полша, осигурява идеален фон за международно MBA изживяване, съчетавайки академични постижения с разнообразна и динамична среда.

Учебната програма на програмата е предназначена да отговори на изискванията на бързо развиващия се бизнес свят, като набляга на глобална перспектива и практическо приложение на теоретичните концепции. Студентите се занимават с широк набор от предмети, включително международна бизнес стратегия, междукултурно управление, финанси, маркетинг и предприемачество. Факултетът, съставен от опитни професионалисти и академици, насърчава среда за учене в сътрудничество, насърчавайки студентите да мислят критично и креативно.

Една от ключовите силни страни на програмата е нейният международен фокус, който насърчава едно наистина мултикултурно изживяване. Разнообразното студентско тяло осигурява излагане на различни гледни точки, подобрявайки междукултурната комуникация и уменията за работа в екип. Акцентът върху приложенията в реалния свят е допълнително подсилен чрез връзки с индустрията и гостуващи лекции от опитни професионалисти, предоставящи ценна информация за текущите бизнес практики.

Ангажиментът на академията към иновациите се отразява в нейните най-съвременни съоръжения и технологично ориентирани методи на обучение. След завършване на международната MBA програма в WAB , завършилите излизат с добре закръглен набор от умения, глобални перспективи и силна мрежа от професионални връзки, което ги позиционира за успех в лидерски роли в различни индустрии по целия свят.

Местоположения

  • Wrocław

    Aleksandra Ostrowskiego, 22, 53-238, Wrocław

Въпроси