Vlerick Business School

Vlerick Business School

Vlerick Business School

Представление

Vlerick Business School е тройно акредитирано международно бизнес училище в сърцето на Европа – класирано номер едно в Бенелюкс за висше образование и 19 в Европа. Имаме специфичен опит в дигиталната трансформация, предприемачеството и иновациите, здравеопазването, енергетиката и финансовите услуги. Освен тесните ни връзки с KU Leuven и университета в Гент – и стратегическите ни съюзи с Пекинския университет и бизнес училището на университета в Стеленбош – ние непрекъснато изграждаме нашата мрежа от корпоративни партньори по целия свят.

Нашата мисия

На живо. Уча. Скок.

Когато Андре Влерик основава училището преди повече от 65 години, той го изгражда върху силната вяра в силата на бизнеса като източник на прогрес и просперитет. И докато тази визия не се е променила и до днес, светът, в който искаме прогресът и просперитетът да процъфтяват, се е променил.

Постоянните глобални промени и бързото технологично развитие нарушават много пазари. Ето защо се нуждаем от положителни променящи инициативи с визия, която се корени в една мечта.

 • Живей мечтата си.

Нашите мечти дават съдържание, смисъл и посока на живота ни. И при подходящи условия те ни позволяват да се докоснем до живота на другите и да повлияем на света около нас. Но без значение колко близка или далечна е мечтата ви, едно е сигурно: имате нужда от смелостта да направите тази първа стъпка.

Ние във Vlerick осигуряваме плодородната почва за вашите мечти да пуснат корени, да растат и в крайна сметка да процъфтяват. За преодоляване на пропастта между мечтата, дързостта и правенето.

Ние ви предоставяме вдъхновение, ноу-хау и партньорска подкрепа, за да ви насърчим да изживеете мечтата си.

 • Учете непрекъснато.

В един бързо променящ се свят бъдещето принадлежи на тези хора с капацитет и желание да продължат да учат. Да бъдем в крак с промените около нас, но и да направим преглед на собствените си развиващи се перспективи. Ето защо във Vlerick продължаваме да предизвикваме нашите студенти и участници да предизвикват както себе си, така и статуквото. Защото можеш да водиш само когато продължаваш да учиш.

Като бизнес училище и по-широка общност, ние от Vlerick не смятаме себе си за изключение. Точно като вас, ние знаем, че или правите нововъведения, или умирате. Ето защо продължаваме да преосмисляме учебните пътешествия на Vlerick, като предоставяме широка гама от методи за преподаване и опит - независимо дали са на място или онлайн, за да създадем обучение с въздействие.

Защото именно това движи цялата общност на Vlerick: винаги се предизвиквайте, винаги бъдете ученици.

 • Скочи с увереност.

Вашият Vlerick опит не само ще оцвети ума ви, ще разшири перспективата ви и ще ви отвори нови възможности, но и ще ви даде подкрепата, от която се нуждаете, за да направите този скок напред. Скокът на вярата стои между знанията, уменията и инструментите, които сте придобили и ги прилагате, за да ръководите с цел. И да превърнем знанието в действие.

Защото именно този скок е в центъра на нашата собствена цел: да станем магнит, който привлича предприемчиви лидери, разпалва тяхната страст и я насочва към положителна сила за промяна.

Защото знаем, че успехът има потенциала да вдъхновява и магнетизира другите, създавайки ефект на вълни, чието въздействие може да се усети по целия свят. Всичко, от което се нуждае, е вие да направите скока.

Нашият учебен подход

Скачаш напред. Ние захранваме вашия път.

Да просперирате в днешната непрекъснато променяща се бизнес среда означава да поемете ангажимент за учене – и да си партнирате с променяща играта организация, чиито практически интегрирани подходи ви държат напред.

Във Vlerick създаваме пространство, където можете да се потопите в енергично, вдъхновяващо и изключително интерактивно обучение. Това е мястото, където се докосвате до нови подходи, учите се от правене, споделяне и усвояване – и живеете професионалния живот, за който винаги сте мечтали.

И вие можете да го направите благодарение на ПЕТТЕ ОБЕЩАНИЯ, които ви даваме.

# 1. Вашата безопасност = Нашата грижа

Опитът на Vlerick винаги е бил за това да имате безопасно пространство за експериментиране, изследване и подкрепа, докато учите – и това е вярно сега, повече от всякога.

В кампуса нивата на енергия са високи – с мерки, които да ви предпазят. Така че можете да се съсредоточите изцяло върху ученето и поглъщането на настроението на Vlerick.

Във вашите малки учебни отряди - вашата пъргава, подкрепяща група от връстници - ще изпитате интимно обучение с максимално въздействие с безопасно физическо дистанциране.

Онлайн вие усещате шума от вълнение и участие, докато участвате в предизвикателства и работите гъвкаво с връстници от цял свят.

Където и да сте и както и да учите, винаги ще имате безопасно място да мислите отвъд конвенционалното, да изразявате своите идеи и опит – и да бъдете заобиколени от колеги и преподаватели, които слушат, споделят и подкрепят.

# 2. Вашите бъдещи нужди = Нашата отправна точка

Вие изследвате истинските предизвикателства, пред които е изправена вашата компания. Мечтаете големи, предизвиквате статуквото, откривате свят от възможности и експериментирате с нови умения.

Ученето има най-голямо въздействие, когато научите и за себе си. И за да направите резултатите осезаеми, вашата отправна точка ще бъде конкретна, подходяща и лична – въз основа на предизвикателствата от реалния живот, пред които е изправена вашата организация в момента, 360° сканиране на собствените ви силни и слаби страни, скорошно проучване, вътрешнофирмен проект и т.н.

Ние надграждаме предишния ви опит и настоящата ситуация, за да ви дадем инструментите и увереността да предприемете следващите стъпки във вашето професионално развитие - като ви дадете осезаема възвръщаемост на инвестицията си.

Вие избирате подхода на обучение, който е най-подходящ за вас. Може да бъде 100% онлайн и самостоятелно. Или може да е хибрид на обучение в кампуса и онлайн.

# 3. Вашето обучение = Винаги активно

Във Vlerick вие прилагате знанията в действие и действията в знанието.

Гмуркате се в изключително интерактивни учебни преживявания, съставени от различни формати и дейности. Работите заедно с връстници от различен произход, споделяйки, учейки и изживявайки бръмченето на груповата енергия.

Всичко се интегрира – от бизнес симулации, игри и ролеви игри до практически предизвикателства, независимо дали се гмуркате онлайн или в кампуса.

Копаете по-дълбоко и придобивате както теоретична представа, така и практическите умения, необходими ви, за да направите разликата.

# 4. Вашата мрежа Vlerick = Общност за цял живот

Присъединявате се към разнообразна група, която ще споделя своя опит и ще ви подкрепя на всяка крачка - и ще станете важни приятели и бизнес контакти през целия си професионален живот.

Нашият факултет е достъпен и достъпен. Така че вземете кафе или онлайн чат с вашия професор и споделете прозрения от различни сектори, географски области, опит и култури.

Имате безкрайни възможности да чуете и да се срещнете с експерти и висши ръководители от голямо разнообразие от организации.

Вие правите междуотраслови и междусекторни връзки. И създавате приятелства - и откривате възможности - по целия свят.

# 5. Вашият скок напред = Нашата награда

Ние ви даваме знанията, инструментите и начина на мислене, за да предизвикате статуквото.

Вие ставате агент на промяната във вашата организация – оборудвани с рамки, инструменти, планове за действие и увереността да вдъхновявате другите. Уверен лидер, който ще окаже положително влияние в бизнеса и в обществото.

Можете да разчитате на нас да ви подкрепяме, докато се адаптирате и учите през цялата си кариера. Нашата мисия да ви държим пред кривата е една от причините да сме тройно акредитирано и най-високо класирано бизнес училище.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Ghent

  Reep,1, 9000, Ghent

  • Leuven

   Vlamingenstraat,83, 3000, Leuven

   • Brussels

    Avenue du Boulevard,21, 1210, Brussels

    Въпроси