Vatel Brussels & Paris MBA в международната специализация по управление на вина и спиртни напитки
Vatel Brussels & Paris

MBA в международната специализация по управление на вина и спиртни напитки

1 Years

Френски, Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

На територията на колежа

Представление

В 5-тата програма MBA в International Hotel Management, която води до титлата International Hotel Manager, се предлагат 11 специализации на студенти, които желаят да засилят своя опит.

Преподавани изключително в кампуса, всяка MBA специализация е проектирана в съответствие със структурни и екологични критерии.

В зависимост от аргументиран професионален проект и файл за кандидатстване, приет от родния кампус на студента и от кампуса, предлагащ специализацията, студентите по MBA в International Hotel Management имат възможност да завършат петата и последна година в друг кампус на vatel .

Международната специализация по управление на виното и спиртните напитки е насочена към студенти, които желаят да се присъединят към хотелиерски и гастрономически заведения, където виното е проблем, да направят кариера в света на вината и спиртните напитки или да подобрят знанията си в лично качество.

Около говорители на много високо ниво специализацията се основава на техническите познания за вината и спиртните напитки, управлението на лозарски дейности и силните корени в професионалния свят.

За училището

Въпроси