Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Представление

По този начин първото училище vatel откри в Париж с уникален и основен образователен метод: теоретични курсове, последвани от професионален опит, използващ наученото в клас. За да постигне това, всяко училище на vatel имаше ресторант и / или хотел за кандидатстване точно в Кампуса, където учениците могат да проверят знанията си чрез професионално приложение с реални клиенти.

vatel има 50 училища за управление на хотелиерството, разположени в Европа, Америка, Азия и Африка. Те споделят една и съща мисия: подготовка на младите поколения за изграждане на професионалното им бъдеще в международните индустрии за хотелиерство и управление на туризма.

vatel е решил: Да преподава техники за управление, основани на vatel история в хотелиерството, базирани на висококачествени услуги и удовлетвореност на клиентите. Това включва всички културни аспекти на клиентите, от страната, в която се намира хотела, до персонала му; Предайте френското гостоприемство, признато в целия свят като знак за качество, добър вкус и съвършенство; Преподавайте френски във всички страни, които не говорят френски, където действа нашата група.

Сега имаме 35 000 възпитаници, работещи по целия свят, и сме горди да се наречем Vateliens и да работим в най-красивите хотели на земята.

Местоположения

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Въпроси