Valparaiso University

A logo

Представление

Valparaiso University е най-високо класиран университет, предлагащ над 15 магистърски програми и привличащ студенти от цял свят. Фокусирайки се върху развитието на професионални кариери, нашата мисия във Valpo е да създаваме лидери, които служат на своите общности, за да създадат по-добър свят. Всяка от нашите програми се занимава с уменията, от които се нуждаете, за да станете лидер, като същевременно подчертава важността да служите на другите, за да създадете по-добър свят. Можете да изберете MBA от нашите бизнес програми, акредитирани от AACSB.

Нашето бизнес училище е в топ 5% от бизнес училищата в света и се фокусира върху устойчивостта и етичните практики, помагайки на лидерите „Правете добре, като правите добро“. Нашата програма за информационни технологии е STEM сертифицирана и отваря вратата към разширени възможности за OPT и CPT в САЩ, подготвяйки завършилите да работят в бизнеса и индустрията по целия свят. С акцент върху епидемиологията, нашата магистърска програма по обществено здраве подготвя студентите да се справят с нуждите в развиващите се и развитите нации.

Нашата магистърска степен по международна икономика е лидер в подготовката на завършилите да работят в различни частни и правителствени условия. Популярните програми в Колежа по здравни професии включват магистърска степен по медицински сестри, фокусирана върху обучението на медицински сестри, които да развиват практикуващи, които могат да образоват следващото поколение медицински сестри, и докторска степен по трудова терапия.

В Колежа по изкуства и науки студентите завършват специалности по спортна администрация, дигитални и спортни медии, анализ на данни и моделиране и още! Разположено само на 1 час от Чикаго, Valparaiso University е малко училище, което предлага персонализирани услуги с достъп до един от най-големите градове в страната. Присъединете се към нарастващия списък от завършили Valparaiso University от над 40 държави и създайте бъдещето, което искате за себе си.

Местоположения

  • Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Въпроси