Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Представление

В Университета на Сан Диего Джоан Б. Крок училище за мир изследвания, ние насърчаваме многостранен подход към миростроителството и социалната справедливост, интегриране на теория и практика в класната стая, както и в общностите по целия свят.

Изследвахме някои от най-трудните, най-тревожни явления на нашето време, произвеждайки строга и иновативна работа, публикувана в голямо разнообразие от обекти.

Студенти от цял свят се подготвят от изключителни преподаватели и придобиват опит в тази област чрез нашата стажантска програма и училищните институти на Крок - Института за мир и справедливост, Трансграничния институт и Центъра за мир и търговия (последният). в партньорство с Училището по бизнес администрация).

Училището Крок е ресурс за международни миротворци и променливи, студенти, преподаватели, членове на общността и всички, които са посветени на мира и справедливостта.

Каним ви да разгледате нашия уебсайт, да научите повече за нашата магистърска програма и работата на нашите институти, да се запишете за нашите електронни бюлетини или да насрочите посещение.

Местоположения

  • University of San Diego 5998 Alcalá Park San Diego, CA

Въпроси