Keystone logo
University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

University of Stellenbosch Business School (USB)

Представление

The Университет за Стеленбош Business School (USB), Разположен в бизнес района Tyger Valley в северната част на Кейптаун, Южна Африка, предлага широка гама от международно акредитирани програми за управление и лидерство.

USB е признат като най-училище в международното бизнес училище мрежата. Това беше първото училище от една африканска университета, за да получите всички три международни акредитации: AACSB, Equis и AMBA. USB също е обявен за № 1 на бизнес училище в Южна Африка за 2015 г. от PMR.africa.

Като цяло, USB се стреми да разработи отговорни лидери чрез аргументирано бизнес образование и научните изследвания.

Програми USB са от значение за Южна Африка, други африкански държави и извън него. До и над USB флагман MBA, който се представя за по-кратък период от 2016 г., USB предлага програми в развитие на финансовото, Развитие на лидерски умения, управление на Coaching, футурология и управление на проекти.

Портфолио на програми:

MBA (Краен резултат и Modular) MPhil в развитие на финансовото MPhil в футурология MPhil по Управление Coaching Доктор по бизнес администрация Доктор по финансиране на развитието Доктор по Бъдещите изследвания Следдипломна диплома по бизнес Управление и администрация Следдипломна диплома по футурология Следдипломна диплома по Развитие на лидерски умения Следдипломна диплома по Управление на проекти Следдипломна диплома по финансиране на развитието Следдипломна диплома по финансово планиране Изпълнителният образование

Причини, поради които трябва да изберете USB

Три международни акредитации

USB има качествени гаранции под формата на AACSB, Equis и AMBA акредитация. USB е първото училище от африкански университет да държи всичките три международни акредитации за бизнес училища.

Международната експозиция

Международно участие USB се демонстрира чрез своите три международни акредитации, неговият международен орган, студент, посещение на чуждестранни студенти на факултета и обмен, задължителната MBA Международната изследователска модул на чуждестранния бизнес училище по програмата MBA, неговото присъствие в много части на африканския континент, и партньорства с бизнес училища, на всички континенти.

Африка-фокусирани експертиза

USB е вашият партньор бизнес знания в Африка. Училището е станал известен с афро-целенасочен опит в области като финансиране на развитието, етиката и корпоративното управление, развитие на лични лидерство, управление на треньор, фючърси изследвания и икономика нововъзникващите страни.

Развитието на лидерски умения

Силен акцент върху развитието на лидерството е част от нашите програми - по-специално в нашия MBA и следдипломна диплома по Развитие на лидерски умения. Лидерство експертиза USB е разглеждано в светлината на международните стандарти и одобрен от нарастващ брой уважавани изследователски институции.

Съвместно обучение

Collaborative живот е ключов елемент от програмите за USB, а тази интензивна ангажираност допринася за променящо живота преживяване на изучаване с нас. Всеки ученик носи различни квалификации, опит в управлението и културни познания на масата.

Разнообразие

На вашето проучване пътуване по USB, вие ще си сътрудничи с хора от широк спектър от култури и страни. Студентите идват от всички краища на Южна Африка, останалата част от Африка и по света. Това разнообразие ще добави дълбочина към вашия живот опит и да ви помогне да се изгради ценни мрежи от бизнес контакти и състуденти, които ще ви остават за цял живот. www.usb.c.za

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Cape Town

    Carl Cronjé Drive, Bellville, 7530, Cape Town

Въпроси