Keystone logo
Upper Iowa University MBA в счетоводството
Upper Iowa University

MBA в счетоводството

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 23 411 / per year *

На територията на колежа

* процент за кредитен час на семестър

Представление

Защо да учим магистър по бизнес администрация?

MBA е перспективна учебна програма, осигуряваща на студентите перспектива в лидерството, функционалната интеграция на катедрата, етичното управление и оценката на риска. Програмата предоставя на учащите възможност да разглеждат етични и управленски въпроси в уважавана образователна среда, подкрепяща ученето през целия живот.

учебна програма

Учебната програма за магистърска степен по бизнес администрация се състои от 36-семестритни кредити на курсови работи за висшисти, с минимална средна бална оценка от 3.0 по скала 4.0 за завършване. Три семестър кредитни часа, взети на сесия, се считат за записване на пълен работен ден.

Счетоводно акцент

Счетоводният акцент интегрира управленските умения с счетоводната теория и практика. Силно се препоръчва студентите да имат бакалавърска степен по счетоводство, когато преследват този акцент. Счетоводният акцент ще предостави на студентите възможност да посрещнат изискването за 150 кредита за изпит за Единна CPA. Завършването на счетоводния акцент не гарантира, че са спазени изискванията за изпит за Единен CPA.

Счетоводният акцент интегрира управленските умения с счетоводната теория и практика. Счетоводният акцент предоставя възможност да се работи или да се получат 150 кредитни часа, необходими за единния CPA изпит *.

 • ACCT 551 Данъчно облагане за корпорациите
 • ACCT 552 съдебно-счетоводна отчетност
 • ACCT 553 Разширено управленско счетоводство
 • BA 553 Разширени счетоводни информационни системи
 • Завършил факултатив - Избира се от студента заедно със съветник

* Студентите, които се интересуват от заседанието за CPA, са отговорни за разбирането на всички изисквания на държавата, която планират да получат сертификат.

Компетенциите в конкретната област на ударенията се развиват с помощта на учебен план, който съчетава теория и приложение; даване на знанията и уменията на обучаемия за оценка на бизнес практики спрямо теории и модели, разбиране на създаването на стойност на клиента и оценка на въздействието на икономическите системи и регулации върху функционалните отговорности, като същевременно се разработват лидерски роли за устойчив бизнес.

Изследователският семинар е основен опит. Обучаващият подготвя изследван доклад, демонстриращ интеграцията на знанията и уменията, научени в акцента и в цялата програма.

Helloquence / Unsplash

Brainstorming over paper

Стратегии на преподаване

Всеки курс се фокусира върху прилагането на теоретични принципи и практически опит в бизнес ситуации и проблеми. Казуси, писане на доклади и дискусии в клас се смесват, за да се осигури възможност на студентите да изяснят и усвоят резултатите от обучението по курса. Оценките могат да бъдат под различни форми, включително екипни проекти, индивидуални доклади и анализ на казуси. Участието в дискусии е от решаващо значение за успеха на учениците.

Програмата завършва с изследователски семинар BA 590, предоставящ основен опит на студента да приложи концепциите на програмата при разработването на бизнес отчет или предложение. Докладът или предложението се представя на връстници и / или бизнес лидери, използващи презентационен софтуер. Изследваният доклад или предложение предоставя на студента възможност да демонстрира интеграцията на основната учебна програма и акцентира върху придобитите знания и умения, като използва умения за комуникация и критично мислене на завършилите.

Програмни резултати от обучението

 • Анализирайте последиците от регулаторните и правни въпроси за корпорациите, които се конкурират в настоящата икономическа среда.
 • Идентифициране и разрешаване на проблеми, създаване на промени или разработване на препоръки с помощта на аналитични инструменти за вземане на бизнес решения.
 • Обяснете взаимозависимостта на корпоративните функционални отговорности.
 • Оценка на ефективни бизнес практики и практики за управление на корпорации, конкуриращи се в световната или вътрешната икономика.

Какво казват учениците:

„Започнах MBA, докато живея в Белфаст, Северна Ирландия. Със страстта си към пътуванията и гъвкавия асинхронен график на класа, Upper Iowa University направи това пътуване възможно с проницателен способност и подкрепа.“ - Фиона, настояща студентка

Горна Айова е национално признат университет, обслужващ над 4500 търсещи студенти от цял свят.

 • Факултет с реален трудов стаж
 • Няма резиденция в кампуса
 • Шест удобни начални дати през цялата година
 • Гъвкав график за ускорено завършване на степен
 • Онлайн курсовете ви позволяват да посещавате час по всяко време през деня или нощта
 • Вечерни курсове, предлагани на избрани места
 • Потенциалната курсова работа на препоръките на ACE
 • Пет 8-седмични сесии и ускорена, 6-седмична сесия

Учебен план

Резултат от програмата

Препоръки на учениците

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси