University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

Представление

Университет на Западен Лондон - клон на РАК клон

UWL има репутация за висококачествено образование, тясно свързано със заетостта. Целта ни е да вдъхновим нашите студенти да станат иновативни професионалисти, да ги свържат с вълнуващи и възнаграждаващи кариери.

Основана в сърцето на един от най-успешните бизнес региони в Обединеното кралство, университетът има висококвалифициран персонал с богат опит в съответните си дисциплини и силни връзки с индустрията.

Всичко, което правим, е предназначено да подготви нашите ученици както с академичните знания, така и с практическите умения, за да успеят в избраната от тях кариера. Ние сме Кариерният университет.


Тук в университета в Западен Лондон стартирахме съвместно с Wisdom Education Group, която е наш местен доставчик на академична инфраструктура. Това е нашият единствен клон на бранша, който служи на студенти от ОАЕ, Близкия изток и Африка.

Имаме удоволствието да Ви предложим набор от висококачествени курсове за студенти и следдипломни квалификации, предлагани от висококвалифициран преподавателски състав.

Ние въвеждаме нашия студент-ориентиран етос към Ras al Khaimah, като гарантираме, че студентите са в основата на всичко, което правим по отношение на учебната програма, учебния процес и живота в кампуса. Предлагаме гъвкави графици, които да отговарят на нуждите на учениците и да настанят работещите професионалисти. Класовете се изнасят на английски, а наградите ще бъдат същите като тези, които присъждаме тук във Великобритания.

Университет на Университета на Уест Лондон Campus, Академична зона, Ras al Khaimah Обединени арабски емирства:

Новооткритият Университет на Западния Лондон (клон RAKFTZ) се намира в академичната зона на зоната за свободна търговия Ras al Khaimah в Обединените арабски емирства. Това е първият клон на Университета в Западен Лондон в Близкия изток./strong>

Campus е централно разположен на границата на Umm Al Qaiwan в емирството Ras al Khaimah в Ал Хамра. RAK Ceramics, световноизвестна компания за керамика, разположена близо до този университет. Директният достъп от емирството на Фуджейра е допълнително предимство. Този университет може директно да обслужва всички северни емирства, тъй като е близо до Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah и Dubai. Центърът е на 50 минути път с кола от Дубай, а Транспортът е осигурен в Северните емирства, включително Дубай.

Центърът предлага редица бакалавърски и следдипломни курсове, които се преподават от висококвалифициран преподавателски състав. Класовете се изнасят на английски, а наградите ще бъдат същите като тези, които присъждаме тук във Великобритания.

Предлаганите курсове включват управление, финанси и счетоводство, както и управление на туризма и туризма.

Кариера и прогресия на проучването

След завършване на курса нашите студенти по МВА се чувстват по-уверени и много от тях са се преместили в области на растеж като банково дело, консултиране, правителство и нестопански сектори на международната сцена, докато други имат собствен успешен бизнес.

Нашите MBA следдипломни работи сега работят с фирми като:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
Би Би Си
Yahoo
Старбъкс
Континентални гуми
Времето Индия
Хотели в Ярвис
Пазителят

Прогресия на изследването


Докато изучавате, може би сте открили област, за която искате да научите повече. Проучването на докторантите Ви дава възможност да развивате изследователски и генерични умения, които да Ви подготвят да работите успешно като професионален изследовател./>

Кариери подкрепа


Нашите степени са предназначени да ви помогнат да намерите кариерата, която е подходяща за вас. 96% от завършилите ни работят в рамките на 6 месеца след дипломирането./>

С нашето желано място в Западен Лондон имаме силни връзки с много национални и многонационални организации като Би Би Си, Hewlett-Packard (HP) Ltd, общество на Middlesex Law и Savoy Education Trust. Ние имаме силен опит в осигуряването на ценни работни стажове и ние също така предлагаме практически опит в университета чрез нашата схема на посланиците на студентите.

Много от нашия персонал има успешен опит в съответните отрасли и може да ви посъветва как да започнете кариерата си. Нашата кариерна служба ще ви помогне да реализирате своя потенциал, като предлагате специализирани съвети и напътствия по широк кръг от въпроси, свързани с кариерата, включително:

  • автобиографии
  • Търси работа
  • процедурите за набиране и подбор
  • допълнително проучване.

Ние сме Кариерният университет.

Местоположения

Местоположения
  • Al Jazirah Al Hamra

    Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

    Въпроси