University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Представление

Добре дошли в University of the Incarnate Word

Защо UIW?

Прост. Срещаме се там, където сте. Ние ви помагаме да спечелите свят на доверие. Ние вярваме в това къде отивате.

Това помага да започнете в Сан Антонио, третата най -бързо развиваща се икономика в САЩ. Тук ще намерите много добри възможности за работа - в здравеопазването, образованието, аерокосмоса, биологичните изследвания, възобновяемата енергия, 3D анимацията и дизайна на игри и други програми във водещи кариерни области.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

С над 135 -годишна традиция University of the Incarnate Word в Сан Антонио, Тексас се ангажира с образователните постижения в контекста на вярата в Исус Христос, Въплътеното Слово Божие. UIW е най -големият католически университет в Тексас и четвъртият по големина частен университет в Тексас. С красив главен кампус в Сан Антонио, UIW има места в целия град, както и в Южен и Централен Тексас, както и два кампуса в Мексико и Европейски учебен център в Страсбург, Франция. UIW е основан и е спонсорирано министерство на Сестрите Милосърдие на Въплътеното Слово .

UIW се ангажира да формира добри умове със силен характер, които ще разширят нашия свят. В основата на мисията на UIW е ангажиментът за социална справедливост и обществено полезен труд. С учебна програма, предназначена да разшири разбирането на учениците за нуждите на света, мъжете и жените се научават да станат загрижени и просветени граждани, използвайки уменията си за значително въздействие в местната и световната общност. Чрез програми, предлагани на ниво бакалаври, аспиранти и докторанти през 11 училища и колежи, студентите могат да повлияят положително на безброй индустрии и области на обучение.

Като институция, обслужваща латиноамериканци, и училище с жълта лента , UIW гордо приветства ученици от всички среди и ги подкрепя по време на техните академични пътувания.

UIW е единствената католическа програма за лека атлетика на NCAA дивизия 1 на юг и наброява 14 спортни и 23 мъжки и женски отбора. Като горд член на конференцията в Southland, екипите на UIW моделират етичното спортно майсторство и образцовия атлетизъм.

Нашето богатство от традиции, силни връзки и историческа история са създали горда база възпитаници от повече от 40 000 мъже и жени по целия свят. Завършилите продължават да живеят Мисията на UIW в своята област, показвайки примерна работа в областта на изкуството, гражданската служба и професионалните постижения.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Характеристики на кампуса

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

Опитът Capstone

Студентите на HEB School of Business & Administration споделят своите умения с реалния бизнес преди дипломирането.

Като част от бизнес учебната програма, студентите от MBA са длъжни да преминат основен курс. Тези курсове се наричат „краен камък“, защото са една от последните части в студентската степен и кулминация на тяхното програмно обучение. Основният курс изисква от студентите да впрегнат всички знания и умения, придобити от другите си курсове, и да ги приложат в реални сценарии чрез проект за основен камък.

Курсовите проекти Capstone се основават на богатството от студентски знания и бизнес образование, за да помогнат на бизнеса и организациите да се справят с предизвикателствата. Студентите също се възползват много от опита на проекта и завършват курса по-подготвени да влязат в работната сила, тъй като основният курс им предлага възможност да се срещнат с лицата, вземащи организационни решения, да разберат организационните структури, да анализират бизнес процесите, да идентифицират бизнес предизвикателствата, да подобрят презентационните умения и развиват ключови контакти за разрастване на професионални мрежи.

Научна зала Бонила

Реновирана и отворена отново през 2006 г. с най-съвременно оборудване, Bonilla Science Hall (BSH) помещава катедрите по инженерство, математика, хранене, атмосферни науки (метеорология) и физика в кампуса на Бродуей. BSH съдържа класни стаи и модерни лаборатории за механика на флуиди, инженерство на материали, електроника, метеорология (излъчваща и оперативна), здравословно хранене, механика и начално училищно образование. Център за обучение по математика се намира на третия етаж с преподавател в готовност за студенти, които се нуждаят от помощ в курса по математика или статистика или имат нужда от компютърен достъп. Също така разположена на втория етаж (BSH 216) е компютърна лаборатория с 18 станции, която предлага актуализиран софтуер за класове и частни изследвания.

Преподавателите имат офиси в близост до класните си стаи, за да позволят лесно и открито взаимодействие между преподаватели и студенти. Студентите се насърчават да използват учебните маси, дъските за писане и библиотеките с мини учебници в офиса на факултета на BSH. Многофункционални заседателни зали, оборудвани с A/V технология, са на разположение на преподавателите, служителите и студентите на втория етаж.

Слънчева къща

Слънчевата къща на University of the Incarnate Word е проектирана и използвана от Инженерния отдел на UIW. Слънчевата колона в къщата осигурява електричество за нея целогодишно. Къщата се отличава с енергийно ефективни функции, като фотоволтаичните панели Sun Power. Той също така има рециклирани функции като плотовете си от рециклирано стъкло ECO и декингът Trex (направен от бутилки от рециклирано мляко). Наред с другите устойчиви характеристики, къщата има корков под и шкафове Parawood (каучуково дърво). Той има водна ефективност със своите водопроводни инсталации с нисък поток и тоалетна с двойно промиване. В допълнение, той има качество на въздуха в помещенията благодарение на вътрешната си дъска със зелено стъкло от фибростъкло (храмово вътрешно пространство), която е устойчива на мухъл и плесен. Той произвежда повече чиста енергия, отколкото е необходима за експлоатацията на сградата.

Слънчевата къща е съвместима с ADA и има платинен LEED сертификат от USGBC Leadership in Energy and Environmental Design. Старши студенти по дизайн използват това пространство за изследвания и планиране. Той служи като център за посетители, средство за контакт и като вдъхновение за технически иновации за студентите и общността.

  Стипендии и финансиране

  Местоположения

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Въпроси