Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

Представление

Програмите MBA предоставят на нашите студенти уменията и знанията, необходими за успех в забързания, постоянно променящ се свят на бизнеса чрез иновативни и динамични програми и курсове. Преподавателите и служителите в UNLV са много горди, че са вашите партньори в изграждането на успешна кариера.

Lee Business School предлага вечерна MBA програма на непълно работно време. Програмата е предназначена да осигури широка гама от управленски и бизнес умения, знания и инструменти, за да станете визионери и творчески лидери. Студентите имат възможност за специализация и задълбочен фокус върху авангардни проблеми чрез програми с двойна степен.

MBA програмата на Lee Business School в UNLV е предназначена за тези, които търсят възможности за глобална кариера и лидерство. Светът се променя бързо и днешните бизнес лидери са изправени пред нови предизвикателства в сложна бизнес среда, подкрепена от нови комуникационни технологии и организационни структури. Успехът на новия глобален пазар изисква екипи от ръководители, работещи през различни функции и през границите.

Местоположения

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Програми

    Въпроси