Keystone logo
University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

University of Louisville - College of Business

Представление

За колежа по бизнес

Колежът за бизнес в Университета в Луисвил повишава интелектуалната и икономическата жизненост на нашия град, региона и на широкия бизнес свят чрез нашите академични програми, научни изследвания и дейности в общността. Силно вярваме, че животът се подобрява чрез предприемачество, иновации, критично и строго мислене, разнообразни идеи и хора.

Нашия подход

Ние обучаваме утрешните лидери. Ние сме разнообразна, приобщаваща и подкрепяща общност. Ние ценим поемането на риск, любознателността и практическия опит. Всички завързани заедно с ангажимент за високи постижения. LEAP е съкращение, което представлява уникалното за Колежа по бизнес. Тези отличителни точки определят нашето намерение и ръководят нашите дейности, докато ние LEAP напред.

LEAP: Нашите точки на разграничаване

Духът на курсовете по предприемачество чрез всичко, което правим в Колежа по бизнес към Университета в Луисвил. Тя е от съществено значение за растежа на общността, създаването на работни места и просперитета. Ние сме посветени на студенти, които са строители, създатели и изпълнители. Ние им даваме инструментите да предприемат този предприемачески дух и да променят света. Този ангажимент е кодифициран от LEAP - съкращение (Принцип за ускоряване на предприемаческия процес в Луисвил) за отличителните качества на колежа, които определят намерението на училището и ръководните му дейности.

 • Л (Луисвил): Бизнес колежът на университета в Луисвил е дълбоко и умишлено „от Луисвил“. Ние надграждаме силните страни на града и допринасяме за тези силни страни по целенасочени и реципрочни начини. Ние се ангажираме да подобрим целия Луисвил и всички негови граждани, тъй като в същото време градът ни определя и обосновава нашите стратегии и програми. Това не е провинциална визия; колежът на бизнеса е съществена част от това, което прави Луисвил жизненоважен глобален град.
 • Д (Предприемачески): Ние демонстрираме сила в разработването на предприемачески мислене, фокусирани върху възможностите и върху експертното търсене на възможности. Тази предприемаческа ориентация се проявява в програми, фокусирани специално върху създаването на нови начинания и затруднява всички наши програми, предоставяйки на всички наши ученици оптимистичните нагласи за разпознаване на възможности и творческа промяна.
 • A (Ускорява се): Имаме история с голям успех и безкрайна страст да създадем достъп за всички и да ускорим живота в преследване на принципни амбиции. Този акцент върху ускоряването на живота подчертава проактивното приобщаване на всички - от всички животи, независимо от различията, виждани и невиждани - и прегръщането на разнообразен произход и перспективи в разнообразна, поддържаща и подкрепяща организация.
 • П (Принципно): Ние се ангажираме да осигурим мястото на колежа като световен лидер в създаването на принципиални граждани и бизнес лидери, които действат етично и почтено, оформяйки устойчиви, социално отговорни организации, които променят света в съответствие с техните ценности и техните стремежи.

Мисия

Колежът за бизнес в Университета в Луисвил предлага висококачествени бакалавърски и дипломирани бизнес програми, които подготвят нашите студенти за отговорна и възнаграждаваща кариера. Ние повишаваме интелектуалната и икономическата жизненост на нашия град, региона и на по-широката бизнес общност чрез нашите академични програми, научни изследвания и дейности в общността. Ние изграждаме нещо, което трае.

зрение

Колежът за бизнес на университета в Луисвил ще бъде широко признат за водещо бизнес училище в този регион и едно от водещите столични бизнес училища в Съединените щати. За да ги постигнем ние:

 • Надграждайте националната си репутация в областта на предприемачеството, като предлагаме програми, които насърчават предприемаческата перспектива сред нашите студенти и предлагат възможности на нашите студенти да демонстрират своите възможности в конкурентна среда.
 • Предлагайте на магистърските и бакалавърските студенти изобилно разнообразие от международни учебни преживявания и осигурете на преподавателите възможности за преподаване и изследвания в чужбина.
 • Предлагайте на студентите възможности за функционални специализации.
 • Разработете иновативно меню за дипломирани оферти за бизнес програми.
 • Създайте подкрепяща изследователска среда на факултета, която е в съответствие с мисията на нашия университет да бъде водещ столичен изследователски университет.
 • Увеличете икономическата жизненост на региона чрез академични програми и дейности за общност.

Колеж за бизнес класации

Университетът в Луисвил е горд, че е признат за една от най-добрите MBA програми в света. Нашият фокус върху предприемачеството и свободното предприятие създава един от най-добрите колежи за бизнес за студенти и преподаватели, оборудвани, които искат да построят нещо, което трае.

Най-добрите магистърски класирания в целия свят

 • 45 MBA на пълен работен ден
 • 56 Професионални MBA
 • 63 MBA за предприемачество
 • 32 Магистър по счетоводство (MAC)
 • 37 Executive MBA.

Включване на общността

Процъфтяваща общност в Луисвил седи в сърцето на мисията на колежа. И това не е еднопосочна улица. Имаме програми, бизнес конкурси и ресурси за членовете на общността - включително гимназисти - да се възползваме, но също така изпращаме ученици да се учат и да се възползват от общността.

Университетът и градът са партньори. Заедно можем да се справим с проблемите, пред които е изправена нашата общност. Чрез проникване в средните училища, нашата програма за оратори на Thrivals, Project Build и много други, ние се стремим да трансформираме района. Научете повече за възможностите, които са достъпни за вашето училище, бизнес, семейство или организация.

Характеристики на кампуса

Колежът по бизнес се намира в главния кампус на UofL, известен също като Belknap Campus, разположен на юг от центъра на Луисвил. На 274 акра, той е дом на седем от 12-те академични колежа (и отливка от статуята Мислителят на Огюст Роден). Belknap също е дом на няколко от нашите спортни съоръжения, включително футболния стадион (Cardinal Stadium), стадиона за софтбол (Owsley B. Frazier Cardinal Park), Cardinal Track and Soccer Stadium, Bass-Rudd Tennis Center и бейзболния стадион (Jim Patterson Stadium ). Нашите баскетболни отбори играят в центъра на Yum! Център.

  Визови изисквания

  Ако в момента сте студент по F1/J1 в САЩ

  Моля, получете формуляр за препоръка за прехвърляне от Международния център. Изпратете копие от текущата си страница I-20 или DS2019, страница за виза и карта I-94 до Международния център-UofL. Формуляр I-20 или DS2019 от UofL не може да бъде издаден до препоръчания формуляр; Получени са копия на карта I-20, страница за виза и I-94. Също така ще трябва да бъдете прехвърлени по електронен път в SEVIS от настоящото ви училище.

  Приемът в UofL е за определено ниво на обучение в конкретно училище. Приемът за едно ниво на обучение по даден предмет не означава, че ще последва прием на по -високо ниво или към друг предмет. Приемът като студент без специалност, специален или условен студент не означава, че кандидатурата за степен ще се получи по -късно; нито обучението в предпрофесионални или бакалавърски класове не гарантира прием в професионална или магистърска програма. Успешното завършване на програмата за интензивен английски като втори език (IESL) не гарантира прием в академична програма, освен ако не сте поели такъв писмен ангажимент.

  Забележка: UofL обикновено не приема международни кандидати като студенти или специални студенти.

  Когато сте изпълнили всички изисквания на Службата за прием и Международния център, UofL ще издаде Сертификат за допустимост (Формуляр I-20 за студентска F1 Visa или DS 2019 за Exchange Visitor J1). Този сертификат е необходим за получаване на виза за САЩ. Формулярът ще потвърди дали отговаряте на условията за прием, както се определя от академичните ви квалификации, нивото на владеене на английски език и потвърждението за финансова подкрепа. Ще бъдат включени и прогнозните разходи за обучение за една учебна година. Ще трябва да платите таксата SEVIS, преди да запишете интервю за виза. Удостоверението, заедно с валиден паспорт, доказателство за достатъчна финансова подкрепа за вашето обучение и разписка, показваща плащането на таксата SEVIS, трябва да се занесат в консулството или посолството на САЩ във вашата страна по време на интервюто ви за виза. Въпроси относно I-20 или DS 2019 могат да бъдат изпратени по имейл до Международния център

  Решението ви да учите в САЩ ще изисква внимателно планиране. Препоръчваме ви да се свържете с местното консулство/ посолство на САЩ за съвети и справочни материали за американските колежи и университети.

  Стипендии и финансиране

  КоличествоКрайна дата за записване
  College of Business Endowed Scholarships5,000 USDFebruary 15, 2021
  Young Professionals Association of LouisvilleFebruary 15, 2021

  Класации

  Колеж за бизнес класации

  Университетът в Луисвил е горд, че е признат за една от най-добрите MBA програми в света. Нашият фокус върху предприемачеството и свободното предприятие създава един от най-добрите колежи за бизнес за студенти и преподаватели, оборудвани, които искат да построят нещо, което трае.

  Най-добрите магистърски класирания в целия свят

  • 45 MBA на пълен работен ден
  • 56 Професионален MBA
  • 63 Предприемачество MBA
  • 32 магистър по счетоводство (MAC)
  • 37 Executive MBA.

  Акредитации

  Акредитирано по AACSB

  Изисквания за прием по програмата

  Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

  Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

  Местоположения

  • Louisville

   110 W Brandeis Ave Louisville, KY 40208, , Louisville

  Въпроси