Keystone logo
University of Lausanne UNIL - Executive MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

Представление

От 1911 г. HEC Lausanne обучава бъдещите ръководители и бизнес лидери да станат активни играчи в света на бизнеса и икономиката. HEC Lausanne също подготвя студенти, които желаят да продължат академична кариера.

Признат като едно от най-добрите мениджърски и икономически училища , HEC Lausanne се отличава със своето първокласно образование и отлични изследвания. В основата на неговата мисия, тази синергия между преподаването и научните изследвания е осигурен успехът на училището за повече от 100 години. HEC Lausanne използва научни изследвания, за да обучи компетентни и отговорни ръководители и предприемачи, както и да съветва организации, предприятия и политици.

Мястото, което училището и неговите програми заемат в международни класации и публикации в научни списания, свидетелства за качеството на неговото обучение и научни изследвания, както и акредитациите, които е получил от престижните организации EQUIS и AMBA.

Динамичният HEC Lausanne се радва на силна международна репутация и възнамерява да продължи развитието си като водеща публична институция в интегрираното управление и икономическо обучение на европейско и световно равнище.

HEC Lausanne накратко

, Превъзходство в преподаването, което осигурява солидна основа за бъдещи кариери. Изследвания на високо ниво с 350 изследователи
, Силно международно влияние: повече от 130 международни академични партньорства и 400 студенти за обмен всяка година
, Твърдо закрепена в света на бизнеса чрез своята мрежа от 13'000 възпитаници и тесни връзки с фирми, организации и публични органи в Швейцария и в чужбина
, Повече от петнадесет студентски асоциации, всички от които са много активни в колежа
, Център за кариера, който служи като точка за контакт между студенти и фирми
, Платформа за продължаващо обучение с Executive MBA и Executive Education

Местоположения

  • Lausanne

    Extranef Building - University of Lausanne

Въпроси