Keystone logo
© Vicky Matthers for the University of Bradford
University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

University of Bradford MBA

Представление

Това е за големите играчи, хората, които решават проблеми и глобалните лидери; магистърска степен по бизнес администрация (MBA) в университета в Брадфорд може да бъде следващата голяма стъпка в кариерата ви. Развийте стратегическите, финансовите и лидерските умения, от които се нуждаете, за да работите на най-високите нива в една организация. Успейте като мениджър, предприемач, собственик на бизнес, академик или консултант.

Създадени за заети работещи професионалисти, нашите MBA програми предлагат:

 • Основни модули по управление на бизнеса, маркетинг, финанси и икономика
 • Разнообразно портфолио от избираеми предмети, включително кръгова икономика, здравеопазване, предприемачество и консултации
 • Няколко начални дати (октомври, януари, април и юли)
 • Вариант за обучение през уикенда
 • Възможността да учите в нашия кампус в Дубай или от всяка точка на света чрез дистанционно обучение във време, което ви подхожда
 • Гъвкави възможности за финансиране

Основните модули осигуряват солидна база от знания по управление, финанси и маркетинг с оглед на бъдещата Ви възможност за заетост. Незадължителните модули ви позволяват да приспособите аспектите на вашата MBA, за да създадете индивидуално учебно пътуване, което да отговаря на вашите кариерни стремежи. Мениджмънтът на проекта включва задълбочено проучване на бизнес област по ваш избор.

Можете също така да специализирате в нова, бързо развиваща се област на кариера с нашата уникална MBA програма за иновации, предприятия и кръгова икономика. Този нов икономически модел има за цел по-ефективно използване на ресурсите, повторно използване на продукти и материали и осигуряване на увеличена печалба.

Съдържанието на курса е проектирано с принос от съветници в индустрията, включително високопоставени фигури от NHS Foundation Trust, Prince Lionheart, Bank of America, WWF и Santander.

Нашите магистърски програми по бизнес администрация наскоро получиха 10 най-добри световни класации от Financial Times за съотношение качество-цена, увеличение на заплатите за завършилите MBA три години след дипломирането, разнообразие от демографски данни на студентите и международна мобилност. Университетът в Брадфорд има акредитация Triple-crown от AMBA, EQUIS и AACSB, която се дава на по-малко от 1% от бизнес училищата в световен мащаб

Защо да изберете Bradford MBA?

Наследство

 • University of Bradford School of Management е едно от най-старите бизнес училища в Обединеното кралство и има 60 години опит в предоставянето на MBA
 • Бизнес училището е в челните редици на иновациите в сектора на бизнес образованието
 • Това е 25- ата година на MBA дистанционното обучение на университета в Брадфорд
 • Това е един от най-продължителните глобални онлайн MBA курсове в света

Акредитации

Нашето училище по мениджмънт е част от елитна група, която притежава "тройната корона" от акредитации: AMBA, EQUIS и AACSB.

Нашите MBA курсове също са одобрени от NHS Leadership Academy.

Съотношение качество-цена

Нашата MBA програма за дистанционно обучение е класирана на първо място в света по съотношение качество-цена.

Методологията на Financial Times изчислява, че нашата средна заплата на възпитаниците три години след дипломирането, разделена на разходите за обучение за MBA, е най-високата в света.

гъвкавост

Нашите MBA програми ви предлагат гъвкавостта да учите онлайн от всяка точка на света, с избор на дати за записване през цялата година.

Можете да организирате времето си за учене около съществуващите работни и домашни ангажименти.

Връзки

Ще се присъедините към широка мрежа от настоящи MBA студенти, възпитаници и бизнес контакти.

Нашата мрежа ви предоставя достъп до онлайн обучение, кариери и услуги за поддръжка, докато учите и след като завършите.

наследство

Училището по мениджмънт на Университета в Брадфорд празнува 60 години като бизнес училище в челните редици на иновациите в бизнес образованието и 25 години от предоставянето на MBA за дистанционно обучение. Това прави MBA дистанционното обучение един от най-продължителните и най-утвърдените глобални MBA курсове в света.

Правене на положителна промяна в обществото

MBA в Брадфорд се занимава с големите проблеми на деня. След пандемията настъпи културна промяна в нагласата с отговорни лидери, които осъзнават по-добре въпроси като изменението на климата, устойчивостта, рециклирането и кръговата икономика. Искаме да проучите възможностите, които това носи, да оцените личното си въздействие върху обществото и как можете да бъдете сила за добро и да промените положително света.

Класации

Класация на Financial Times 2024

В онлайн класацията за MBA на The Financial Times за 2024 г. , нашата MBA програма за дистанционно обучение отново беше класирана на 1-во място в света за съотношение качество-цена и сега също е 1-ва в света за ESG и net zero преподаване.

Според най-новите класации на FT ние сме номер 1 в Обединеното кралство и 4-ти в света за цялостно удовлетворение и 6-ти в света за нашата програма за изпълнение.

Нашата онлайн MBA е класирана на 3-то място в света по демография на студентите, като 80 процента от тези в курса са класифицирани като международни студенти и се изкачихме до 4-то място в света за „Международна мобилност“ , която разглежда гражданството на възпитаниците и работното място преди MBA, след дипломирането и три години след дипломирането.

Нашите кариерни услуги за MBA студенти са класирани на 6-то място в света , нашите възпитаници са класирани на 8-мо място в света за напредване в кариерата три години след завършване на нашата онлайн MBA.

Нашата MBA програма за дистанционно обучение също е класирана на 26-то място в света в класацията на Global Online MBA на CEO Magazine .

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

 • Bradford

  Richmond Road, Bradford, West Yorkshire, United Kingdom, BD7 1DP, Bradford

 • Dubai

  Knowledge park, Dubai UAE, Block 2A, F164, Dubai

  • Toulouse

   1 Place Alphonse Jourdain - CS 66810 TOULOUSE Cedex 7, France, 31068, Toulouse

   Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси