Universiti Malaysia Sarawak корпоративен майстор в програма (cmba) бизнес администрация от курсовата
Universiti Malaysia Sarawak

корпоративен майстор в програма (cmba) бизнес администрация от курсовата

0 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

* RM30, 080.00 за международни кандидати.

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

The CMBA осигурява възможност за физически лица, за да напреднат в кариерата си в управлението на бизнеса, както и за практикуващите да изострят техните управляващи бизнес умения и знания.

Програмата е привлякла силно мотивиран общност от студенти от различни академични среди и трудов опит. Ние събере опит, специализирани и квалифицирани преподаватели, за да се гарантира, иновативна, приложно ориентирани и мултидисциплинарна програма. The CMBA е изключителен, тъй като е запазил най-добрите черти на традиционната MBA комбинирани със съвременните технологии на днешния бизнес мениджъри.

ДЕТАЙЛИ НА ПРОГРАМАТА

The CMBA е магистърска програма с курсова работа по време на минимален срок от 18 месеца, което е еквивалентно проучване на най-малко пет семестъра. Програмата е структурирано в три модула, всеки определящ конкретна функционална област на изследване. Модулите са разделени в CORE, избираеми и Research.

Основният модул предвижда създаването на общ бизнес образование и общ преглед на управлението на бизнеса. Студентите са длъжни да вземат общо осем задължителни курсове, за да се гарантира, студентите имат едно общо ниво на знания по основите на бизнеса.

Модулът Избираем насърчава учениците да изследват идеи и за по-нататъшно разследване на управленски въпроси. Студентите са длъжни да вземат общо пет курсове и могат да избират всички пет дисциплини от този компонент, за да отговарят на техните интереси и нужди кариера.

Модулът Research е крайна компонент на програмата CMBA, който се състои от корпоративни бизнес проекта. Тя изисква от учениците да демонстрират критичен подход към Mangement проблеми и да се отнасят конкретни въпроси, за да разшири перспективите за управление на учениците.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВХОД

За допускане в програмата, кандидатът трябва да отговаря на следните критерии:

  • Бакалавърска степен с минимален CGPA на 2.50 или; - Бакалавърска степен или еквивалентна, но CGPA по-малко от 2,50 може да се допуска, при минимум пет години професионален опит в съответната област, или - Други еквивалентни квалификации, както е одобрена от Сената - За чуждестранните студенти, като резултат IELTS 6.0 се изисква в Освен посочените по-горе изисквания за навлизане на пазара.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • MBA (магистър по бизнес администрация)
    • Madrid, Испания
  • Манчестърската глобална MBA на непълно работно време
    • Dubai, Обединени Арабски Емиерства
  • Капитаните на бизнес администрация
    • Suva, Фиджи