Keystone logo
UNC System International Recruitment Consortium Магистър по бизнес администрация (Северна Каролина
UNC System International Recruitment Consortium

Магистър по бизнес администрация (Северна Каролина

Chapel Hill, Съединени Американски Щати

Request duration

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Добре дошли в програмата MBA в Колеж по икономика и бизнес в Северна Каролина А

Северна Каролина

Нашата MBA степен е професионален завършил, бизнес степен, която дава на студентите задълбочено разбиране на основните бизнес-важното (например икономика, счетоводство, финанси, управление, и т.н.), последвани от интензивно обучение в една от три работни концентрации: Счетоводство, Human Управление на ресурсите и управление на веригата за доставки . Тези концентрации представляват бизнес области, които се развиват с професионално значение и възможности за кариера.

Нашите преподаватели, администратори и персонал са ангажирани с отличните постижения на вашето следдипломно обучение и с голям успех във вашата бъдеща, професионална кариера. Студентите, които са амбициозни, талантливи и виждат възможност във всяко предизвикателство, ще процъфтяват в нашата студентско-ориентирана и ориентирана към бизнеса среда в Северна Каролина А

Кой търсим?

Всяка година се стремим да изградим клас студенти, които могат да се ангажират съвместно като общност от ученици за постигане на отлични резултати в областта на научните изследвания, стипендиите, творческия израз и ангажираността на общността. Макар да разбираме, че нашите ученици идват с различен произход и опит, те споделят следните общи характеристики:

Интелектуална любознателност и аналитична способност

Крайъгълният камък на постигането на успех се крие в ангажимента и страстта на всеки човек към висок стандарт на върхови постижения. Ние търсим хора, които са насочени към откриването и които имат страст към сътрудничество и учене през целия живот. Нашият дизайн на курса и нашето желание за взаимодействие между ученици и факултети зависят от активното участие на иновативни студенти, които могат да оценяват, анализират и действат върху сложна информация, фокусирана върху реални проблеми. Комисията по приемане на MBA и Graduate School ще направи преглед на предишното ви академично представяне, резултатите от оценките на GMAT или GRE и, ако е приложимо, резултатите от TOEFL или IELTS, както и естеството на вашия трудов стаж. Няма конкретен предишен курс на обучение, който да изисква кандидатстване; трябва обаче да демонстрирате способността си да овладеете аналитични и количествени концепции.

Етика и ангажираност на общността

Докато академичната строгост е от жизненоважно значение за успеха на студентите, активното сътрудничество на цялата общност на NCAT също е от решаващо значение. Ето защо търсим студенти, които показват най-високи етични стандарти, демонстрирани с честност, надеждност и висок морален характер. Правилният кандидат трябва да има уважение към своите колеги и да се стреми да сподели своите преживявания и ценности и да интегрира различни гледни точки, житейски опит и култури на другите. Нашето обещание е да подготвим висококвалифицирани и етично осъзнати бизнес лидери чрез иновативни инструкции, професионални и общностни ангажименти и съответна стипендия за преподаватели.

За да кандидатствате за прием в програмата MBA в College of Business and Economics, кандидатът трябва да притежава бакалавърска степен от акредитиран колеж или университет. Освен това кандидатите трябва да представят:

  • Завършено и подписано кандидатстване за завършено училище за прием.

  • Такса невъзвръщаема за 60,00 щ.д.

  • Официални колежни преписи от всички висши учебни заведения.

  • Две препоръчителни писма.

  • Писмо за намерение.

  • Настоящо резюме.

  • Оценката на GMAT или GRE ще бъде разгледана. Въпреки това, ако кандидатът има бакалавърска степен по СЗО от 3,30 или по-висока, се отказва изпитът GMAT или GRE.

  • TOEFL резултат, резултати от IELTS или друго доказателство за владеене на английски език (изисквано от всички международни кандидати).

  • Студентите, които искат местоживеене, трябва да подадат формуляра за пребиваване.

За училището

Въпроси

Подобни курсове