Keystone logo
© Domus Academy
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Представление

Другата страна на туризма

UET - Европейският университет по туризъм е основан през 1993 г. с цел обучение на професионалисти в туристическия сектор.

Туристическият сектор, който е по-вероятен от внезапни промени от всеки друг сектор, се нуждае от високо специализирани специалисти, които са свикнали да се занимават в международен контекст.

117161_36872034_1907980502594386_8389518494412046336_o.jpg

зрение

UET Italia е лидер в предлагането на глобален модел за подражание, направен в Италия, който поставя нови граници в областта на образованието и обучението в областта на туризма и гостоприемството.

Мисия

UET предоставя уникален учебен опит, умения и компетенции за студенти и организации по целия свят. В консултация с индустрията, ние разработваме образователни и обучителни Pathways и програми, които отговарят на динамичния характер на туристическата и гостоприемната индустрия и създават възможности за заетост и кариери, отговарящи на стремежите на учениците, начина на живот и качеството на живот. В партньорство с индустрията и правителството ние предлагаме изключителни възможности за стаж, висококачествени проекти, възможности за работа в мрежа и глобално обучение и професионален опит за нашите студенти и нашите партньори. Ние насърчаваме култура на иновации, която насърчава поемането на риск, предприемачеството и гъвкавостта сред нашите служители и студенти. Ние се ангажираме да набираме и развиваме разнообразен екип, който насърчава, отразява и подкрепя нашите разнообразни ученици и партньори.

Стойности

UET се ангажира с:

 • Най-високите стандарти за съвършенство и отчетност
 • Опитът на студентите и пригодността за заетост
 • Възприемане на световните тенденции
 • Насърчаване на иновациите и творческото мислене
 • Работа в екип, партньорство и синергия
 • Прозрачност и честност
 • Справедливост, справедливост и уважение
 • Стимулираща, колегиална, високо професионална и възприемчива среда
117211_fotoTPSTI_Amadeus.jpg


Ключови теми за подобрение

Общността: Ние ще поддържаме, подкрепяме и създаваме множество общности, в които нашите ученици могат да се учат и развиват.

Ангажиране: Ние ще гарантираме, че нашите ученици ще се ангажират с обучението си и с многото възможности, налични в рамките на и извън UET чрез които те могат да развият атрибути на завършилите и възможност за заетост.

Подкрепа: Ние ще Ви предложим навременна и полезна подкрепа, проактивно и реактивно, за да могат те да изпълнят Вашия потенциал.

Обратна връзка: Ние ще ви предоставим бърза и полезна обратна връзка

Признаване: Ние ще подкрепяме и признаваме добрата преподавателска практика

Висока процентна заетост за курсове и магистърска степен по туризъм

С курсовете и магистърската степен студентите имат реална възможност да работят в края на учебната си програма и стаж. UET съобщава за много високи стажове след курса, които в зависимост от сектора са между 75% и 82%. Работните места на нашите студенти се провеждат както в Италия, така и в чужбина.

117215_UETweb-277.jpg

Акредитации

UET е упълномощен от Министерството на образованието в съответствие с Президентски указ 389/1994 OM 13.01.99. Също така е сертифициран в съответствие с UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET е сключил споразумения с национални и международни университети за научно и образователно сътрудничество.

Местоположения

 • Milan

  Via Privata della Torre, 18, 20127, Milan

Въпроси