UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Представление

UCD Michael Smurfit Graduate Business School е водещото бизнес училище в Ирландия и изследователски център. Ние предлагаме широка гама от следдипломни бизнес програми, които подготвят студентите да станат бизнес лидери на бъдещето.

Нашият успех се свежда до непоколебимия ангажимент към върхови постижения. Ние сме едно от по-малко от 90 училища по света, които притежават тройна акредитация от акредитиращите органи на САЩ, Европа и Великобритания.

Кои сме ние

Успехът на UCD Smurfit School се дължи на непоколебимия ангажимент към върхови постижения. Ние сме класирани в световен мащаб и притежаваме престижната тройна акредитация от акредитиращите органи в САЩ, Европа и Великобритания.

Един от крайъгълните камъни на нашата репутация като едно от водещите световни бизнес училища е качеството и експертизата на нашия факултет. В UCD Smurfit School набираме водещи учени от цял свят, създавайки разнообразна и стимулираща преподавателска и изследователска среда. Имаме най-добрата комбинация от хора студенти, преподаватели и професионален персонал, които да вдъхновят въображението ви и да стимулират креативността ви по възможно най-добрия начин.

Защо Smurfit?

UCD Michael Smurfit Graduate Business School е динамична образователна и изследователска общност, включваща световноизвестни учени, служители и студенти от цял свят, които допринасят за оживената търговска столица на Ирландия в Дъблин. От влиянието на международната бизнес политика до създаването на иновативни алгоритми, които да направят ежедневното банкиране по-безопасно, нашите преподаватели и изследователи са в челните редици на бизнес иновациите.

Един от ключовите фактори, които трябва да се вземат предвид при изследване на висше бизнес училище е качеството. Качеството се доказва в UCD Smurfit School чрез области като нашите акредитации, международни класации, пригодност за работа на завършили, преподаватели, научни изследвания, възпитаници и нашата студентска група. Ние набираме най-качествените студенти от цял свят, които формират ядрото на нашата общност и подкрепят вълнуващото образователно пътешествие в UCD Smurfit School.

Класиран в световен мащаб

Нашите програми постоянно се класират в топ 100 на света от Financial Times и The Economist Intelligence Unit. Тези класации ни сравняват с световните елитни бизнес училища и допринасят за изключителна международна репутация сред учени, работодатели и бизнес лидери.

Тройно акредитирано

Ние сме единственото бизнес училище в Ирландия и едно от елитната група училища в света, притежаващо тройната корона на акредитация от три центъра за бизнес и академични постижения - AACSB (САЩ), AMBA (Великобритания) и EQUIS (Европа). По-малко от 1% от бизнес училищата по света са акредитирани тройно. Нашите акредитации са сигнал за качество от независими независими колеги и са гаранция, че студентите ще получат висококачествена, международно призната степен.

Академично съвършенство

Един от крайъгълните камъни на нашата репутация е качеството и експертизата на нашия 100-силен факултет, състоящ се от водещи преподаватели по теми, обхващащи основните дисциплини на бизнеса и управлението, наети от цял свят. Техните влиятелни гласове и опит са търсени и нашият факултет редовно допринася за национални и международни медии. Те са международни лидери с 20% от нашия факултет, публикувани в списания FT50 и 10% публикувани 3x или повече в списания FT50. Освен това, докато 30% от преподавателите ни са жени, те са отговорни за 65% от всички публикации.

Нашите хора

С разнообразна кохорта от над 1100 студенти от над 70 държави, ние предлагаме на нашите студенти възможността да работят и да се учат от най-добрите и най-ярките от цял свят. Нашият специализиран персонал осигурява подкрепа и насоки на учениците, като гарантира, че образователното им пътуване е богато и пълноценно.

Глобална мрежа от възпитаници

Усилията за ангажираност доведоха до една от най-добрите световни общности за възпитаници на бизнес училища с над 98 000 професионалисти по целия свят, в над 40 международни глави, които активно участват с нашите студенти и програми. Много от нашите възпитаници са бизнес лидери не само в своята общност, но и по целия свят във водещите световни компании. Нашите възпитаници се възползват от редица ресурси и подкрепа от нашия специален екип от възпитаници и имат възможност да изградят своята глобална мрежа с колеги възпитаници и по-широката бизнес общност.

Кариерно въздействие

Нашите възпитаници са много търсени, като средно 84% от нашите студенти по магистърска степен са заети в рамките на 6 месеца след дипломирането (източник: First Destination Report) и 86% от нашите редовни студенти по MBA са наети в рамките на 3 месеца след дипломирането. (Източник: FT Global MBA Ranking 2020). Завършилите MBA програма видяха, че заплатите им се увеличават средно с 68% в рамките на три години след завършване на MBA (Източник: FT Global MBA Ranking 2020).

Нашият красив кампус

Сгушено до крайморското село Blackrock, UCD Smurfit School се намира на по-малко от 10 км южно от центъра на Дъблин. Нашият уникален и красив кампус предлага първокласни съоръжения за нашите студенти да учат, да се отпуснат и да общуват в околностите на великолепен период от имението.

Обхват на програмите

Като водещо бизнес училище в Ирландия и изследователски център, ние предлагаме глобално класиран MBA, широк спектър от специалисти по бизнес магистър, водеща докторска програма и набор от международно признати програми за изпълнително развитие. Ние постоянно оценяваме нашите програми, за да отговорим на нуждите на бързо променящия се свят.

Обучение и учене

Стремим се да дадем на нашите ученици цялостно образование, внушавайки им желание да учат и да творят, да поставят под въпрос и да разсъждават, да правят иновации и да допринасят за обществото на всички нива. Ние култивираме информирани, пъргави, критични и етични мислители и изпълнители и създаваме възможности за учене от различни гледни точки в различни условия, чрез богато разнообразие от програми, преподаване и изследвания. По този начин ние даваме възможност за трансформационни обучения за нашите ученици.

Глобален фокус и международно разнообразие

Член на мрежата от глобални мрежи за напреднал мениджмънт (GNAM) от 30 бизнес училища, включително Йейл, INSEAD и LSE, UCD Smurfit School предлага на учениците уникална глобална перспектива. Приблизително 50% от нашите ученици са международни, представляващи над 70 страни по света, добавяйки добре дошло и важно междукултурно измерение към живота и ученето в UCD Smurfit School.

Дъблин, Ирландия

Ирландия е глобално ориентирана, отворена икономика. Нашето англоговорящо, приятелско и добре образовано население привлече световни компании в областта на ИКТ, социалните медии, фармацевтиката и финансите, включително компании като Google, Facebook, Intel, Apple и Microsoft, които си сътрудничат с нас и наемат наши възпитаници. Горди сме, че имаме една от най-добрите образователни системи в света и международно известна репутация за академично качество.

148202_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Нашата мисия и визия

Силно ангажирана на местно, национално и международно ниво, визията на UCD е да бъде известна по целия свят като Глобален университет на Ирландия; по отношение на нашия обширен набор от дисциплини, в обхвата и въздействието на нашите изследвания и иновации, в нашия цялостен образователен опит, в многообразието на нашата общност и в нашата ангажираност с всички сектори на обществото и с всички региони на света.

Нашата мисия: Образование, подкрепа и вдъхновение

 • Да подкрепя развитието на ирландското и международното общество чрез обучение на бъдещите бизнес лидери на най-висококачествените международни стандарти.
 • Да вдъхнови и улесни студентите да реализират пълния си потенциал и да увеличат максимално своя положителен принос за бизнеса и обществото, както в Ирландия, така и в световен мащаб.
 • Да помогне на бизнеса да служи по-добре на обществото в световен мащаб чрез предоставяне на иновативни и въздействащи изследвания.

Нашата визия - бъдеще на глобалната сцена

 • Да бъде световен лидер в бизнес образованието и научните изследвания, като постоянно осигурява най-високите международни стандарти за качество и е признат за едно от 50-те най-добри бизнес училища в света.
 • Да превъзхожда и иновации с отличителни международни предимства в глобално значими области като цифровия бизнес и бъдещето на финансовите услуги.
 • Да предефинираме непрекъснато начина, по който се преподава и учи бизнесът, за да вдъхнови следващото поколение лидери в света и за света.

Класиране и акредитации

UCD Smurfit School е единственото бизнес училище в Ирландия и едно от елитната група училища в световен мащаб, притежаващо „тройната корона“ на акредитация от трите центъра за бизнес и академични постижения, EQU IS, AACSB и AMBA. През последните петнадесет години нашите програми се класираха последователно от престижните световни Топ 1. Financial Times и Economist Rankings.

Нашите рейтинги и акредитация са доказателство за качество и ни сравняват с най-добрите бизнес училища в света.

Местоположения

Местоположения
 • Blackrock

  Carysfort Avenue, , Blackrock

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • twitter
  • youtube

Въпроси