UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

Представление

Висшите ръководители на индустрията непрекъснато предоставят информация на Merage School за това как виждат съответните им индустрии да се променят чрез въздействието на технологиите. Нашите трансформирани учебни програми отразяват новите бизнес нужди в съвременния свят, като се фокусират върху действени идеи и изграждане на нов набор от компетенции, подходящи за дигиталната ера. Уменията за вземане на решения, базирани на опит, са интегрирани в учебната програма, като вземането на решения въз основа на данни е на преден план. Компонентите за обучение чрез опит продължават да предоставят образование в реалния свят, позволявайки на екипи от студенти да се потопят в ценни проекти с местни компании.

Разположен в сърцето на „Tech Coast“ на окръг Ориндж, училището Merage е заобиколено от мрежа от авангардни бизнеси в развиваща се екосистема от технологични фирми, включително Amazon, Google и Western Digital, както и фирми, които разбират цифрово, включително Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life и Taco Bell. Именно в тази среда училището Merage подготвя учениците за разрушителните технологични сили, с които ще се сблъскат като бъдещи бизнес лидери.

Стратегически план

Подвижността е ключът към оцеляването в нашата бързо променяща се глобална икономика. Paul Merage School of Business развива и оборудва лидерите с критични бизнес и лидерски умения, необходими за успех чрез програми, които непрекъснато се адаптират за справяне с постоянно променящите се социални, технологични и икономически възможности и предизвикателства в нашия дигитално задвижван свят. Ние предлагаме три динамични MBA програми, магистър по професионално счетоводство, магистър по финанси, магистър по иновации и предприемачество, MS по бизнес анализ, MS по управление на биотехнологии, MS по инженерен мениджмънт, докторска степен и бакалавърски бизнес степени, които се фокусират върху творчески и критични умения за мислене, вземане на стратегически решения, лидерство, иновации и сътрудничество чрез опит в клас и на място с реални бизнес проблеми. Въпреки че училището Merage е сравнително младо (основано през 1965 г.), то бързо нарасна, за да се класира постоянно сред първите 5% от всички акредитирани от AACSB програми чрез изключително набиране на студенти, преподаватели от световна класа, силна мрежа от възпитаници и близки отношения с двамата отделни бизнес ръководители и глобални корпорации. Ние съчетаваме академичните сили, разнообразието и най-добрите традиции на Калифорнийския университет с авангарден предприемачески дух на Ориндж Каунти в сърцето на технологичното крайбрежие на Южна Калифорния.

зрение

Да бъде начело в образованието и научните изследвания сред световно изтъкнатите бизнес училища.

Мисия

Разработете глобално конкурентни трансформационни лидери в разнообразна, съвместна, ориентирана към студентите общност, където академичните постижения и практическото приложение се сливат.

Нашата стратегическа идентичност

Ние сме бизнес училище, ангажирано да обслужва нашите студенти, възпитаници, бизнес партньори и академични общности. Заедно споделяме основна стратегическа идентичност.

  • Кои сме ние: Ние сме амбициозни. Ние сме интелектуално гладни. Ние имаме призвание да предоставяме образователни постижения, като ценим разнообразието, сътрудничеството, приобщаването и уважението. Ние празнуваме както академичната традиция на Калифорнийския университет, така и нашия новаторски дух като един от най-младите му кампуси.
  • Какво правим: Предоставяме мисловно лидерство и обучаваме професионалисти, които да стимулират стойност за цял живот – за бъдещето на бизнеса и обществото, на местно, национално и глобално ниво.
  • Къде го правим: Ние сме сърцето на бизнес общността в Ориндж Каунти, Калифорния; жизнена екосистема с глобален обхват. Като такива, ние сме в уникална позиция да привличаме учени, студенти и партньори в страната и в международен план.
  • Как го правим: Ние насърчаваме сътрудничеството между нашите студенти, преподаватели, университети и общност. Ние се отличаваме, като предоставяме достъп и растеж в рамките на нашите програми, преподаватели и персонал. Ние иновираме оперативно, за да гарантираме, че оставаме актуални и рентабилни в бързо променящия се свят.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Irvine

    Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

    Въпроси