Keystone logo
TU Wien Academy for Continuing Education

TU Wien Academy for Continuing Education

TU Wien Academy for Continuing Education

Представление

От 2005 г. Академията за продължаващо образование (ACE, по -рано Център за продължаващо образование) е централният контакт за следдипломно образование в TU Wien. В свят, който все повече се оформя от технологиите, ние подкрепяме нашите участници (завършили ТУ, както и специалисти и мениджъри) в постигането на техните индивидуални цели и оформянето на нашето бъдеще. Чрез знанията на нашите известни преподаватели ние преодоляваме пропастта между научните изследвания и бизнеса и комбинираме научното ноу-хау с практическата приложимост. По този начин ние усъвършенстваме вашите индивидуални умения и устойчиво увеличаваме вашите професионални и лични перспективи.

Нашият екип очаква с нетърпение да се срещне с вас и да ви подкрепи с вълнуващи, нови познания и дългогодишния ни опит в следдипломното образование.

Осигуряване на качеството в следдипломното образование

Интегрирана в системата за управление на качеството на TU Wien, Академията за продължаващо образование е въвела и собствена система за осигуряване на качеството за своите университетски курсове. Това отчита особеностите на следдипломното образование и гарантира постигането на целите за качество в преподаването и обслужването.

Признатите печати за качество допълват високото качество на следдипломните курсове в TU Wien и правят външно видимо осъзнаването на осигуряването на качество. Обективните външни сертификати или акредитации позволяват международно сравнение с други програми и са съществена ориентация и критерии за вземане на решения за потенциалните кандидати при избора на висококачествени курсове за продължаващо образование.

В момента избрани програми на Академията за продължаващо образование са акредитирани от следните институции:

  • FIBAA („Фондация за международна акредитация на бизнес администрация“)
  • ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV)
  • RICS ("Кралска институция на оторизираните геодезисти") и
  • CEPI („Европейски съвет по професии в областта на недвижимите имоти“)
  • QUESTE-SI ("Система за качество на научно-технологичните университети за устойчива индустрия")

2446_akkreditierungen_1.jpg

Местоположения

  • Vienna

    TU Wien Academy for Continuing Education Operngasse 11/017, 1040 , Vienna

Въпроси